Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyenek a roma meleg srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a roma meleg srácok az ágyban?

Figyelt kérdés
Passzív vagy aktív sráccal voltál? Hány éves volt?
2021. nov. 23. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
99%
Nekem csak alakult eggyel, ő félig volt az. Szex nem volt, de csókban nagyon vad volt, szerintem szexben is keményen nyomta volna.
2021. nov. 23. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
soknak olyan égett autógumi szaga van nem vettétek észre?
2021. nov. 23. 20:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt az. Találkozás előtt fördött, nem volt semmilyen szaga sem illata, pedig érzékeny az orrom.
2021. nov. 23. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki pontozta le a többieket (mint más is említette) de én írtam a 4:8 válaszokat. Én felpontozást adtam.

Amúgy meg kihagytam: volt egy félig roma sráccal is találkozóm,és valóban nagyon vadul csókolt. Mint ahogy a 11-es írja. Harapta a vastag ajkam jó volt.

2021. nov. 23. 21:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Minden meleg kérdésnél ezt csinálja. Ne foglalkozz vele. Senki nem figyel szerintem a pontozásra. Én is dobom a pozitivat mindre. Jöhetnek még válaszok.
2021. nov. 23. 23:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Idáig 6 roma sráccal voltam. Smárolni azt nem tudnak. a faszt először nehezen engedik be, de utána élvezik nagyon. Ha rád vannak bukva, nehéz lekoptatni őket
2021. nov. 24. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én voltam rábukva az én esetemben, ő meg nem úgy érzett. De nagyon kedves volt végig velem, nem küldött melegebb éghajlatra, szóval egy érzelmileg is intelligens srác volt. :/

11 voltam

2021. nov. 24. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

Életem során kétszer voltam cigány sráccal.

Mind a kettő jó fej volt, tiszta. Értelmes, dolgoztak, bal bla.

Az egyikük meglopott, a pénztárcából vett ki pénzt.

A másikuk leszopott, így kaptam tőle egy gonococcus/chlamydia fertőzést.

Csinos jóképű srác volt mind a kettő. De ezek után megfogadtam, lehet akármilyen szép. Látszólag normális. Az ember színe fehér.

33/ A

2021. nov. 27. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!