Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Mi a véleményetek a Beatlesről?

Figyelt kérdés
Szerintem azt se tudjátok, hogy micsoda az...!

2021. nov. 21. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
You've got to hide your love away.
2021. nov. 21. 16:55
 2/8 steven95 ***** válasza:
100%
All you need is love!
2021. nov. 21. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés, se nem vicces, se nem provokatív.
2021. nov. 21. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
popzene egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb zenekara a mai rock and roll és R&B-gyökerű dalok alapjainak lefektetői
2021. nov. 21. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Ugyanaz a kategória, mint a Queen. Szerintem túl van mindkettõ értékelve. A Beatles korszakban szerintem voltak sokkal minõségibb zenék is, amiket ma már nem igen ismerünk.
2021. nov. 22. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
7%

Én sem esek hasra tőlük, szerintem is túl vannak hájpolva. Múlt hétvégén néztem egy dokut a Brit királyi családról és volt benne egy rész, amikor felsorolták, hogy milyen prominens személyek voltak már a királyi család vendégei a Buckingham Palotában az anyakirálynő meghívására az elmúlt 60-70 évben. Császárok, királyok, kormányfők, híres politikusok, híres személyiségek, művészek, zeneszerzők stb. Az ilyen társasági összejöveteleknek hatalmas a presztízse és borzasztóan merev protokollnak kell megfelelni. A vacsorának megvannak a nagyon merev szabályai percről percre, nem lehet csak úgy bármit csinálni a királynő jelenlétében. A Beatles zenekart is meghívták egy alkalommal vendégként (nem fellépőként) egy ilyen díszvacsorára a palotába, a gombafejűek meg jó poénnak tartották, hogy két fogás között kimentek a fürdőszobába és totál betéptek, majd visszaültek az asztalhoz és folytatni szerették volna a vacsorát, de nem tudtak normálisan viselkedni, mert azt sem tudták hol vannak, ezért kidobták őket a rendezvényről. Szóval nagyon elszálltak a fiúk. A fűtől is, meg egy idő után maguktól is. Azt hitték magukról, hogy ha ennyien rajonganak értük, akkor bármit megtehetnek, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, ők a szabályok felett állnak. Fejükbe szállt a dicsőség. Szóval lehet, hogy a korszak egyik legmeghatározóbb zenekara voltak és milliók rajonganak értük még ma is, de volt egy ilyen prosztó oldaluk is.

(Mit fogok itt ezért kapni...)

2021. nov. 22. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem fogsz kapni utolsó. Szerinted prosztó volt a buckinghami dobásuk, szerintem állati. :D Ez már csak ilyen, máshogy látjuk a dolgokat. :)
2021. nov. 22. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
2%
Van akinek itt az a mániája, hogy idióta kérdéseket tesz fel a Beatles kapcsán, már a sokadik ilyen.
2021. nov. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!