Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az jelenlegi pasim elmondta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelenlegi pasim elmondta, hogy régen volt egy ideig egyéjszakása az egyik közepesen híres insta/tiktok "celebbel". Néha még látom, hogy lájkolnak egymásnak instagrammon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem szimpatikus az az "influenszer" srác, egyáltalán nem értem, hogy hogyan tudta megdugni a párom, ráadásul az első nap ahogyan találkoztak. (valamilyen előadást jött tartani a srác vidékre abban a témában, ami érdekli a páromat, előtte tinderen ismerkedtek, majd a szálláson az előadás után meg is dugta a pasim)

Elmondása szerint a páromnak nem jelentett semmit, és csak azért lájkolgat neki, mert érdekli a témakör, amivel foglalkozik.

Ti mit tennétek a helyemben?

2021. nov. 21. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Mivel ennyire nem bízol meg benne, így külső szemmel szakítást javasolnék. Egy alkalmi viszony volt. Egyszer dugtak, és te továbbra is féltekeny vagy. Értem én hogy rossz számodra a helyzet, mert miért is lájkolgatná... Na de kérlek. Egy influenszerről van szó, akit százezrek lájkolnak. Én is van hogy lájkolom az egyik exem képet, mert jól sikerült, sőt az utcán is ha összefutunk beszélek vele, mert nem vagyok paraszt. Egy kapcsolatban volt ez gond, és véget is vetettem neki, mert nem bírom ha ok nélkül féltékenykedik valaki. Téged pedig eléggé emészt ez, mert már addig fajult a dolog a kis kombinálós agyadban, hogy ide írsz ki kérdést róla. Bizalom a részedről nincs. Nélküle pedig kapcsolat sincs. De a kommunikáció sem jó a kapcsolatodban, mert ezek szerint képtelen vagy normális leülni és pontot tenni a dolog végére a pároddal.
2021. nov. 21. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

A parod meg megdugott vlsz meg 40 embert. Annyi a kulonbseg ,hogy ezt a akarkit ismered. Ne kelljen bemutatni sztem a kanossag fogalmat. Egyejszakas kalandnal nem szamit hogy jofej v sem, sokszor meg az sem hogy jol nez e ki , lyuk lyuk es kesz.

Ne pattogj ezen. Annak orulj ,hogy most teged kefel. Es ilyen feltekenykedessel csak eltaszitod es mast is fog. Te szuz voltal elotte tan? A mult az mult. Ha baszogatni akarod akkor azert baszogasd amit most csinal

2021. nov. 21. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Küld már át privátba az instafiók linkjét!
2021. nov. 21. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Én már rég dobtalak volna. Az ilyen hisztis kombinálós pitsáktól a hideg ráz.
2021. nov. 22. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért lájkolgat, hogy mindig eszében legyen ennek a celebnek, hogy egyszer micsoda kis kalandjuk volt, hogy nehogy elfelejtse őt. Ha még egyszer találkoznának valamilyen úton-módon, én nem lennék biztos a hűségében.
2022. ápr. 10. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!