Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsot kérni. Most vagyok 26 éves. Sajnos eljutottam arra a pontra az életemben, amikor nem tudom mihez kezdjek. Teljes depresszióba estem hónapok óta, nincsenek barátaim, nincs munkám, kilátástalan lett a jövőképem. Persze munkát keresek, csak az előző helyeken engem ért dolgok a melegségemmel kapcsolatban nagyon megviseltek lelkileg és egyszerűen már félek bárhová is elmenni interjúra vagy próbanapra mert nem akarom, hogy megint piszkáljanak ez miatt, elég volt már. Ez mellett persze belecsúsztam abba is, hogy a hiteleimet nem tudom fizetni hónapok óta, már lassan többet kell visszafizetnem mint amennyit felvettem, akkor mint kiderült mivel nem voltam bejelentve, ezért a tb-m is nem kis összegben felgyűlt tartozásnak, ezen kívül 1 embernek tartozom még egy kisebb öszeggel is. Egyszerűen lelkileg teljesen összetörtem, már úgy vagyok vele, hogy lesz.rom az egészet, ezt valószínűleg nem fogom tudni megoldani, lehet inkább hagyni kéne a francba. Nekem ez azért is furcsa, mert a vírus előtti időszakban nem mondom hogy semmi gondom nem volt, de nem kellett kérnem senkitől kölcsön, a hitelemet is tudtam fizetni, bejelentett munkám volt, minden jó volt. De utána...ez olyan most, mint amikor valaki a csúcson van és valami megváltozik és hirtelen a föld alatt találja magát. Én értem, hogy az élet olyan hogy egyszer fent egyszer lent, de nekem most több a lent, már már túl sok. És itt vagyok egy full normális srác, beszélek angolul, normális vagyok mindenkivel, mindig is maximálisan végeztem a munkámat és az élet folyamatosan kib.szott akadályokat emel elém, amiből már elegem van. Plusz emelett meg kell küzdjek az emberek ítélkezésével is ugye. Elvesztettem a barátaimat is, nem volt sok de akik voltak ők tényleg igaz barátok voltak. Szüleim már nincsenek akik tudnának segíteni, csak nagyszüleim de őket hagyjuk. Itt vagyok a nagyvilágban semmi nélkül konkrétan. Régen annyira más volt minden, folyamatosan azon gondolkodom mi változhatott...én rontom el folyamatosan vagy valamit rosszul csinálok? Vagy ez egy lecke most? Sajnos az is baj nálam, hogy nagyon a múltban élek, ami tudom hogy nem jó mert a múlt az már múlt, de nálam ez egy védekezési reflex szerintem, hogy belemenekülök a régi dolgokba, mert ugye akkor minden jó volt, szép volt, sikerült minden. Most meg minden rossz, de tényleg minden. Mit kéne tennem szerintetek? Viccen kívül, de az öngyilkosság is megfordult a fejemben nem egyszer, egyedül azért nem tettem még meg, mert nem akarok szenvedve meghalni és olyan halál nincs ami fájdalom mentes.

2021. nov. 18. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ki fogsz lábalni. Csak állíts fel terveket és menni fog. A munkáltatódtól bármi papír stb van azokat tedd el és a 1819-es ingyenes számon tudd meg mit tehetsz.

Hidd el megoldod. Lehet most kemény 1 év jön de megoldod. Aztán rendbe lesz minden! Csak ne add fel hanem nézd mit hogy tudsz megoldani.

2021. nov. 18. 10:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki legalább egyszer átmegy az életében egy ilyesmi mélyponton.

Menj el pl ételfutárnak! Tombol a következő hullám, nagy szükség lesz rájuk megint.

2021. nov. 18. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Barátomat is csesztetik a meló helyén, de ő poénnak veszi, és még pakolt is rá így mára már nem érdekes őt baszatni miatta.

Munkáltatóm engem se jelentett be pandémiára hivatkozva dolgozok tovább, de feljelentettem a NAV nál, majd alakul.

Ki miben hisz tudom, de öngyilkosság semmilyen vallásban vagy ezocucc ban nem megoldás mert még szarabb helyzetből kezdeti a "lélek".

2021. nov. 18. 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Amit én - bár nem vagyok meleg - mindig lényegesnek tartottam, hogy akinek semmi köze hozzá, az ne tudjon a szexuális dolgaimról. Aztán mondjuk ironikusan volt, aki pont ezért gondolt melegnek, mert én nem pletykálom ki a magánéletemet, és mondván biztos rejtegetek valamit, de itt lép életbe a 2. szabályom: a gyökereket meg kell próbálni ignorálni.

Ha ez megnyugtat: nem minden munkahely szól arról, hogy ki kivel hogyan d*gott. ;)

Ami pedig a "barátaidat" illeti: nem, ők nem voltak a valódi barátaid. Máskülönben még mindig veled lennének. De sajnos az élet ilyen: igazi, mély barátságból kevés van. Akik úgy állítják be magukat, hogy tucatnyi barátjuk van, azok nem mondanak igazat. Nem feltétlenül szándékosan, viszont a barátaik többsége az első adandó alkalommal lelépne, ha valami nem megy simán.

Egyébként pedig megérne egy misét, hogy lehet-e valamit kezdeni a volt munkáltatóddal. Ugyanis a bejelentés nélküli foglalkoztatás teljes mértékben törvényellenes (akkor is, ha idehaza ez elég gyakori), én azért konzultálnék egy munkajogásszal, hogy egyrészt lehet-e ellene valahogyan fellépni, másrészt meg kiperelni belőle a be nem fizetett TB-det.

2021. nov. 18. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Megraztak a soraid. A baratsagomat tudom felajanlani, sajnos ismeros az erzes. Mikor meg nehezen ment az onelfogadas elmartam magam mellol mindenkit es total egyedul maradtam, nyilvan itt en voltam a hulye, az en hibam volt, de a magany az egyenlo magannyal, tehat tudom min mehetsz ilyen szempontbol keresztul. Ha egy beszelgetes ugy gondolod segithet, irj nyugodtan. 25/f :)
2021. nov. 18. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy olvasom soraidat, itt az ideje külföldre dobbantanod.

Amúgy a melegség hogyan jön elő a munkahelyen? Transzi vagy, vagy első nap rögtön elújságolod mindenkinek? Professzionális helyen a másik szexualitása nem minden nap jön fel beszédtémaként, meg aztán lehet hazudni is meg távolságot tartani.

Talán még párt kereshetsz magadnak, hátha van aki nem csak egy torzónak néz a szexuális vágyai kielégítésére és nyakába veszi a te gondjaidat is.

Az öngyilkosság meg nem megoldás, szép magyar szokás, de ha nem a drámakeltés a célod akkor nem lenni egyértelműen rosszabb mint lenni.

2021. nov. 18. 19:56
 7/11 A kérdező kommentje:
6: úgy értem, hogy kicsit femininebb vagyok. De én nem az a rájátszósan femininebb, aki fel akarja hívni ezzel a figyelmet, hogy na nézzétek mekkora meleg vagyok, hanem én alapból ilyen vagyok nem tehetek róla. De nem festem magamat meg semmi, még csak nem is öltözködöm nőiesen. Csak ez sok helyen zavaró lehet, hogy van egy femininebb srác és a hetero férfiak például ezt nem tudják hova tenni meg kellemetlen nekik szerintem, ha ilyen sráccal kell együtt dolgozni és ilyenkor még az sem számít mennyire jól dolgozom, az számít hogy fem vagyok. És ez rosszul esik. Ezért félek elmenni bárhova is.
2021. nov. 18. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Mennyire femininebb? Képet vagy összehasonlítási alapot mutatsz esetleg?

Ha semmi öltözködés, rájátszás, semmi nélkül is ennyire kiveri az emberek szemét akkor eléggé olyanok a génjeid szerintem. Meg aztán egy Béla&Józsi kft.-nél elhiszem, hogy kipécéznek mindenkit aki nem egy szakállas alkoholista.

2021. nov. 18. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A háttér társaságnak van egy lelkisegély szolgálata, lehet segítene egy hivatás éli pszichológus. Nézz utána, egy próbát szerintem megér.
2021. nov. 19. 04:25
 10/11 Endura ***** válasza:
100%
A legyegyszerűbb,ha valamelyik multinál próbálsz munkát találni.Ezeknél a munkavállalók érzékenyítő tréningen mennek át és ha nem is változik tőle a véleményük,sokkal elfogadóbbak lesznek utána,mint más munkahelyen.Szerintem is mindenki átesik egy ilyen perióduson az életében,akár meleg,akár nem.Amikor én voltam a gödör alján,arra gondoltam,most állj,ennél már nem lehet mélyebbre süllyedni,tehát akár meg is nyugodhatok,de a gödörben is van veszély,ha esik az eső és ragacsos lesz a lábad alatt a talaj,innen is lehet mélyebbre süllyedni.....DE MÉG INNEN IS KI LEHET MÁSZNI.Hidd el,így lesz,minden megoldódik,de TE kellesz hozzá!A gondok azért vannak,hogy megoldjuk őket.Ha így állsz hozzá,akkor megoldod.
2021. nov. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!