Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Ki fogsz lábalni. Csak állíts fel terveket és menni fog. A munkáltatódtól bármi papír stb van azokat tedd el és a 1819-es ingyenes számon tudd meg mit tehetsz.
Hidd el megoldod. Lehet most kemény 1 év jön de megoldod. Aztán rendbe lesz minden! Csak ne add fel hanem nézd mit hogy tudsz megoldani.
Szerintem mindenki legalább egyszer átmegy az életében egy ilyesmi mélyponton.
Menj el pl ételfutárnak! Tombol a következő hullám, nagy szükség lesz rájuk megint.
Barátomat is csesztetik a meló helyén, de ő poénnak veszi, és még pakolt is rá így mára már nem érdekes őt baszatni miatta.
Munkáltatóm engem se jelentett be pandémiára hivatkozva dolgozok tovább, de feljelentettem a NAV nál, majd alakul.
Ki miben hisz tudom, de öngyilkosság semmilyen vallásban vagy ezocucc ban nem megoldás mert még szarabb helyzetből kezdeti a "lélek".
Amit én - bár nem vagyok meleg - mindig lényegesnek tartottam, hogy akinek semmi köze hozzá, az ne tudjon a szexuális dolgaimról. Aztán mondjuk ironikusan volt, aki pont ezért gondolt melegnek, mert én nem pletykálom ki a magánéletemet, és mondván biztos rejtegetek valamit, de itt lép életbe a 2. szabályom: a gyökereket meg kell próbálni ignorálni.
Ha ez megnyugtat: nem minden munkahely szól arról, hogy ki kivel hogyan d*gott. ;)
Ami pedig a "barátaidat" illeti: nem, ők nem voltak a valódi barátaid. Máskülönben még mindig veled lennének. De sajnos az élet ilyen: igazi, mély barátságból kevés van. Akik úgy állítják be magukat, hogy tucatnyi barátjuk van, azok nem mondanak igazat. Nem feltétlenül szándékosan, viszont a barátaik többsége az első adandó alkalommal lelépne, ha valami nem megy simán.
Egyébként pedig megérne egy misét, hogy lehet-e valamit kezdeni a volt munkáltatóddal. Ugyanis a bejelentés nélküli foglalkoztatás teljes mértékben törvényellenes (akkor is, ha idehaza ez elég gyakori), én azért konzultálnék egy munkajogásszal, hogy egyrészt lehet-e ellene valahogyan fellépni, másrészt meg kiperelni belőle a be nem fizetett TB-det.
Úgy olvasom soraidat, itt az ideje külföldre dobbantanod.
Amúgy a melegség hogyan jön elő a munkahelyen? Transzi vagy, vagy első nap rögtön elújságolod mindenkinek? Professzionális helyen a másik szexualitása nem minden nap jön fel beszédtémaként, meg aztán lehet hazudni is meg távolságot tartani.
Talán még párt kereshetsz magadnak, hátha van aki nem csak egy torzónak néz a szexuális vágyai kielégítésére és nyakába veszi a te gondjaidat is.
Az öngyilkosság meg nem megoldás, szép magyar szokás, de ha nem a drámakeltés a célod akkor nem lenni egyértelműen rosszabb mint lenni.
Mennyire femininebb? Képet vagy összehasonlítási alapot mutatsz esetleg?
Ha semmi öltözködés, rájátszás, semmi nélkül is ennyire kiveri az emberek szemét akkor eléggé olyanok a génjeid szerintem. Meg aztán egy Béla&Józsi kft.-nél elhiszem, hogy kipécéznek mindenkit aki nem egy szakállas alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!