Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
oráloztunk egy sráccal,oda-vissza,számba élvezet,de nem nyeltem le. Tudom,hogy kb mindegy lett volna már akkor, de hirtelen rájöttem,hogy hülyeséget csináltam. A srác szokott járni szűrésre,de egy ideje nem volt,bár állitólag partnere se. Nem alkalmi partner már egy hete ismerkedünk,de akkor is félni kezdtem. 4 hetet kell várni,hogy mehessek HIV szűrésre,de addig mit tegyek,hogy ne legyek ilyen ideges?2021. nov. 17. 15:42
11/15 anonim válasza:
Szlávik korábbi beszámolója szerint Magyarországon nem látott olyat, hogy valaki orálisan kapta volna el - ettől még elméletileg lehetséges, de ahhoz valamilyen sérülésnek kell lennie a szájban.
12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként az miért van, hogy análnál könnyebben terjed? Könnyebben sérül a végbél,mint amekkora eséllyel van sérülés a szádban?
2021. nov. 18. 09:24
13/15 anonim válasza:
A szájban a nyál emésztő enzimként működik, ami a lebontásában játszik szerepet. Itt indul az emésztés folyamata. A végbél pedig az elfogyasztott táplálékból szívja fel a kellő vitaminokat, ásványi anyagokat. Más a funkciója.
14/15 sandrisbp válasza:
Ahogy a 13-as írja, a nyál valamelyest véd a fertőzéstől. És nagy vérző sebnek kéne lennie a szájban, hogy a vírus be tudjon hatolni a szervezetbe. Análnál viszont a végbélben mindenképp lesznek apró hajszálrepedések, és azokon keresztül könnyebben bejut.
15/15 anonim válasza:
Ha már a szádban van a mézédes (vagy nem édes) faroklövedék, a legrosszabb amit tehetsz, ha nem nyeled le.
Minél tovább van a szádban és öblögeted, annál több esélyed van fertőzésre, mintha gyorsan lenyelnéd az öblítő folyadékkal együtt.
Mellékes, de ha mondjuk negyedórát dolgozol a farkán előtte, már kerül annyi előváladék a szádba, ami után szinte mindegy, hogy bele élvez vagy sem. Többek között ezért zsákbamacska a megszakításos közösülés hetero szex esetén, mert már az előváladék is terhességet okozhat.
Tudom hogy homo kategória, a megszakításos szexet csak példaként hoztam fel, amit egyébként jobb helyeken tanítanak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!