Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ha valakinek van sugar daddyje? Hogy működik az ilyen?
28 vagyok... de nem nézek ki annyinak. Hátha valaki rámkap.
😁
ja oké, már összezavarodtam :)
ha jól nézel ki, kedves vagy, stb stb, 28 még nem késő. csak sztem is ez körülmények függvénye, szerencse kérdése, szal soktényezős dolog. persze próbálkozhatsz direkt hirdetéssel is ...
Mindenkinek más a ,,jó kinézet"
Nem vagyok karcsú, de dagadt sem..van mit fogni. 😁😁
Egy haveromnak volt, amikor elkezdte az egyetemet.Ő 19 volt, a pasi talán 45,vagy 47,nem emlékszem. Jól tejelt neki, mindent megvett,amit a haver kért.Még egy kismotort is.
Pedig a srác a"daddy" jét hánynivaló vén kecskének hívta csak,ha beszélt róla,de legombolta rendesen.És szexben csak orál volt,az öreg csinálta neki.
Aztán egy év után megunta és vége lett,az öreg pedig csinálta a hisztit ezért.
Idk de sok sugar daddyd larry story van wattpadon, barimtol tudom
Ott kiderul
igen, heteró fiúval ez úgy szokott működni h csak a deddy csinálja neki, ő csak hanyatt vágja magát, na de egys klassz srác esetében kb ez is a cél a daddy részéről. a heteró srácnak pedig ez nem nagy megterhelés, sőt, általában élvezi is mocskosul, csak hát a titok az titok.
de való igaz, aki olyan kategóriás fiatal srác, annak azért vannak igényei is. volt olyan haverom, aki 18 múlt, éppen kezdte az egyetemet, még azon sírt h nem tudja hol lakik meg nincs pénz koleszra se, na aztán fewltalálta magát, összeszedett egy daddyt, akitől lakást kapott, aztán autót kapott, a pénz nem volt többet gond. és még csak olyan nagy elvárásai se voltak az ürgének, heti 1-2x lesz--pta a srácot és ennyi. lényeg a lényeg h mindez működik, csak ez már egy szint, és mocskos jól kell hozzá kinézni és persze heterónak kell lenni.
Hát #16 akkor nem nekem való ez.
Piszkos jól nem nézek ki, csak cuki a fejem 🤣
De tudok pár dolgot ügyesen csinálni.
17
sose tudni. nem azt mondtam h nem működik másnál, amit írtam, az már egy extrém szélsőség. de nyilván van azért a mocskos jó heterón kívül másféle sugarboy is, csak vszínű, akkor ott nem lakás és autó lesz a tét, hanem rendszeres anyagi támogatás. szóval ... ez nagyon egyedi kérdés, de működhet.
18
hát hajrá, küldj képet, megmondom, mennyire lennél menő sugarboy :) egyébként gyakoribb, mint gondolnád. mai heteró fiúk közt meg akad jó pár olyan rugalmas gondolkodású, akinek nem okoz gondot egy ilyen kapcsolat, attól még nem lesz meleg.
Mackó kedvelő daddy írhat nekem.
28 F 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!