Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen ha valakinek van sugar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ha valakinek van sugar daddyje? Hogy működik az ilyen?

Figyelt kérdés

28 vagyok... de nem nézek ki annyinak. Hátha valaki rámkap.

😁

2021. nov. 10. 22:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéled a szponzoroddal hányszor, milyen sűrűn, mi fér bele mi nem, mik a feltételek - ja és az árat 😅 Ez két ember megegyezésén múlik, nincs rá a Ptk-ban sablonszerződés 😅
2021. nov. 10. 22:26
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
Menj pszichológushoz és kezeltesd magadat inkább. Boldogságért meg kell dolgozni bébi. Nem pedig várni, hogy az öledbe hulljon a boldogság. Ilyen nem lesz sosem. Vagy csak egy bizonyos időn át fog tartani. Aztán visszakerülsz a mélybe. 28 évesen azért már ideje volna felnőni.
2021. nov. 10. 22:34
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem tudom...Mindenképp tagadd le a korod. De szerintem 25 fölött ez már a csajoknál se nagyon játszik.
2021. nov. 11. 03:03
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Vènasszony vagy a műfajban. Francnak sem kellesz. F, 46
2021. nov. 11. 08:22
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Most olvasom a kérdést és a kommenteket... Mi a f..sz!?🤣
2021. nov. 11. 09:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát Igen#5... Nem pont a kérdésre válaszolnak, hanem a koromat kritizálják.
2021. nov. 11. 09:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy képzeled el? Mit vállalnál, és mennyiért? Mekkora az az összeg, amit havonta ezzel akarsz összeszedni?
2021. nov. 11. 09:54
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

A 28 egyáltalán nem sok. Én már nem csinálok ilyet, már komoly kapcsolatban vagyok, de még 30 évesen is kapok ilyen ajánlatokat.

Nem kortól függ, külsőtől, kisugárzástól, szimpátiától, és persze hogy mennyire egyeznek az elképzelések.

Ne foglalkozz a kommentelőkkel, fogalmuk sincs róla.

2021. nov. 11. 10:16
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
nekem most 46 évesen lett egy sugarboyom. heteró a fiú, 18 éves, és megbeszéltük h a fiam lesz, én pedig támogatom. rajtam kívül csajozhat, amennyit akar, teszi is, a pasizás meg úgyse érdekli. támogatásért viszont heti 2x nálam van, neki meg jól jön a lóvé az egyetemi élethez. mindketten nyertünk, mert nekem még ilyen gyönyörű és főleg heteró srácom sose volt. ez is eljött ...
2021. nov. 11. 13:26
 10/20 anonim ***** válasza:
14%
ja hogy te lány vagy:? az nem derül ki
2021. nov. 11. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!