Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy nem szeret engem?
Szóval a barátommal több mint egy éve vagyunk együtt, és egy dolgot leszámítva minden tökéletes nálunk. Ő nem szereti nyilvánosan kimutatni az érzéseit irántam, én meg az ellenkezője vagyok. Ezalatt úgy értem, hogy amikor megyünk az utcán, akkor a kezemet se szereti megfogni. Csók, puszi az se szokott adni ilyenkor. Engem ez már kezd zavarni, mert úgy érzem nem szeret engem. Otthon persze állandóan ölelget, csókolgat, de társaságban úgy érzem, mintha csak egy barát lennék!
22F
Beszélgetés a kapcsolat egyik alapja. Miért itt kérdezed meg, s nem tőle?
Lehet ő még nem tart ott, hogy önfeledt természetességgel élje meg irántad a szerelmet egy ilyen világban. De pont Neked magyarázom..? Például nyílt vagyok a családom előtt, és erős vehemenciával tudok kiállni magamért, de még mindig van olyan bennem, hogy nem akarom más arcán látni, hogy kényelmetlen helyzetbe hozom... a létezésemmel. Tudom, elég elb...ott egy helyzet.
Beszélgessetek ki mit vár el a kapcsolattól, kompromisszum, megértés..stb.
Mi a fenének fogdosná a kezedet az utcán? Nem kaptál még idegentől pofont, beszólást.?
Vagy ti nem Magyarországon éltek?
Mert szégyelli tudja ,hogy nagyon égő lenne az utcán ezt csinálni
Amúgy én nem tolerálom amit tesztek mert nem normális dolog amit csináltok
“abszolút nem képes kimutatni a barátom az érzelmeit irántam”
Az előbb azt írtad otthon állandóan ölelget, csókolgat. Az a célod, hogy kirakatban tegye mindezt, az jelentene valamit vagy mi? Ha tudnád mekkora mázlid van vele.. Ne üldözd el magad mellől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!