Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy szeretem?
Sziasztok. Mára már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik osztálytársamba beleszerettem, nem érdekel, hogy egyszer kettes aztán 4-es tanuló. Sokszor bu*ikzik az osztályban, mármint, nem engem, hanem , csak az általános, ha nem csinálod ez ... vagy.., mindegy. Szerintetek mit kéne tennem, még senki sem tudja, hogy meleg vagyok, sőt, azt hiszik, hogy egy lány tetszik.
Előre is köszi a válaszokat! Korom privátban..
Nem olvastam el az összes kommentet, de látom itt már temetitek a dolgot.
Na akkor story time, mondom az ellenpéldát. Gimiben én is nyíltan b.ziztam, nyomtam a homofób vicceket és fejeztem ki az egész iránt a nemtetszésemet ezek által pedig vesztem ez miatt össze az egyik osztálytársammal.
Már akkor is éreztem, hogy valami nem oké, mivel az említett srác pont egy ilyen alcsony, "kis"fiúsabb/feminimebb srác volt aki már akkor mozgatta a fantáziám függetlenül attól, hogy milyen megnyílvánulásaim voltak.
Valószínűleg egy védekező mechanizmus volt ez nálam, ha nyíltan b.zizok akkor talán magamat is átverem.
Most így visszagondolva meg bánom, mert mai fejjel simán bepróbáltam volna a sráccal, zárójelben, mai napig nem tudom, hogy milyen irányultságú a gyerek, mert soha nem volt párkapcsolata de még szóba se jött a téma. Egyszerűen nyíltan védte a melegeket, meg nagyon ílyen elvont, művész/színész lélek volt, tehát fogalmazzunk úgy én nem lepődnék meg ha később kiderülne róla.
Na mindegy, kicsit elkalandoztam. A lényeg, hogy attól még, hogy valaki mond "A"-t még könnyen lehet "B" is.
Én azt mondom egy próbát megér, ha nem futsz neki csak bánni fogod a jövőben, ezt ahogy írtam is tapasztalatból írom.
Sok sikert!
21/F
Ui:
Ja, amúgy nem tartom magam melegnek, sokkal inkább biszexnek, kicsit komplikált de engem csak az ilyen kisfiús/feminimebb (őszintén még a mai napig nem tudom rendesen körbeírni a kategóriát) srácok vonzanak, de a konkrét férfi kategória már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!