Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy én is szeretem?
Egy nagyon jó barátom egy pár hónapja elmondta nekem, hogy szerelmes belém. Eddig nem tudtam, hogy meleg. Nem is gondoltam volna. És elutasítottam, annak ellenére, hogy tetszik, mert nem akartam ezt az egészet. A közelemben is mindenki homofób és azt mondogatják, hogy ez elítélendő stb stb.
A srác eléggé kivan lelkileg és tudom, hogy ez az én hibám.
De mostmár nem érdekel a szüleim vagy más véleménye szóval el akarom mondani neki, hogy én is szeretem csak nem tudom, hogy csináljam. Félek, hogy már késő
Soha sem késő. Ha szerelmes beléd, akkor keresd meg, állj elé, beszélgess vele, és mondd el, mit érzel. De csak őszintén!
Sok sikert Nektek!
De cukii,igy mond el neki ezt az egeszet,es h szeretnel vele lenni stb,es ide is ird meg mi volt :)
32N
"A múltkor elutasítottalak, annak ellenére, hogy tetszel, mert nem akartam ezt az egészet. A közelemben is mindenki homofób és azt mondogatják, hogy ez elítélendő stb stb.
Elégé kivagy most lelkileg és tudom, hogy ez az én hibám.
De mostmár nem érdekel a szüleim vagy más véleménye szóval el akarom mondani neked, hogy én is szeretlek. Remélem, még nem késő"
Szerintem ez így pont megteszi. Nem kell túlcicomázni, dramatizálni, csak ahogy nekünk is leírtad. Én is voltam hasonló helyzetben, mint a barátod, hidd el, egy sima "én is szeretlek" is megteszi, ne félj lépni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!