Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mára már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik osztálytársamba beleszerettem, nem érdekel, hogy egyszer kettes aztán 4-es tanuló. Sokszor bu*ikzik az osztályban, mármint, nem engem, hanem , csak az általános, ha nem csinálod ez ... vagy.., mindegy. Szerintetek mit kéne tennem, még senki sem tudja, hogy meleg vagyok, sőt, azt hiszik, hogy egy lány tetszik.

Előre is köszi a válaszokat! Korom privátban..

2021. nov. 8. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz ezzel nagyon! Elhiszem, hogy rossz érzés. Én is voltam hasonló cipőben, de sokkal rosszabbul is kijöhetsz belőle! Ha nagy eséllyel nem meleg a fiú akkor ne csinálj bajt magadnak! :O Ez csak jótanács.
2021. nov. 8. 19:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Azért, ha egy agresszív állat lenne, nem lennék szerelmes belé...:D
2021. nov. 8. 19:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Mostanában fogunk elköltözni és szeretném, hogyha legalább előtte egy héttel tudná
2021. nov. 8. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy gondoltam, hogy bántani fog. De akár szét is kürtölheti a dolgot ha éppen nem érez úgy ahogy te. Így gondoltam. :(
2021. nov. 8. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Van esély rá, hogy meleg? :O
2021. nov. 8. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:

4-es. Más városba költözöm, annyira nem fog érdekelni :D

5-ös. Igazából, ezt magamtól is kérdeztem , de, ha láttam egy olyan jelet akkor egy ellenkező is jött, tehát...

2021. nov. 8. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Így minek elmondani? Szerintem semmit nem kéne tenned, hogy a kérdésre válaszoljak.
2021. nov. 8. 20:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy is mondjam: Olyan ember jelentkezését várom, aki már volt hasonló helyzetben, szeretném elmondani, csak nem tudom, hogyan kezdjek hozzá...
2021. nov. 8. 20:38
 9/14 steven95 ***** válasza:
100%

95%ban hetero srác, akinek az azonos nemű osztálytársa benyögi hogy "rá masztizik" (hetero fiúk ennyit fognak gondolni) majd eltűnsz az életeből...persze online a profilod nem megy sehova, ahol utolérhetnek...

Ne érezd úgy, hogy a szerelmed úgy teljesül be, ha elmondod neki. Iskolás vagy még, olyan sok időd van még... Fel a fejjel.

2021. nov. 8. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ha tényleg nem számít ha véletlenül ki is tudódik rólad hogy meleg vagy akkor nincs nagyon mit veszíts. Szerintem inkább fordítva mivel lehet ő is meleg és lehet ő is így érez irántad.
2021. nov. 9. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!