Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy szeretem?
Sziasztok. Mára már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik osztálytársamba beleszerettem, nem érdekel, hogy egyszer kettes aztán 4-es tanuló. Sokszor bu*ikzik az osztályban, mármint, nem engem, hanem , csak az általános, ha nem csinálod ez ... vagy.., mindegy. Szerintetek mit kéne tennem, még senki sem tudja, hogy meleg vagyok, sőt, azt hiszik, hogy egy lány tetszik.
Előre is köszi a válaszokat! Korom privátban..
4-es. Más városba költözöm, annyira nem fog érdekelni :D
5-ös. Igazából, ezt magamtól is kérdeztem , de, ha láttam egy olyan jelet akkor egy ellenkező is jött, tehát...
95%ban hetero srác, akinek az azonos nemű osztálytársa benyögi hogy "rá masztizik" (hetero fiúk ennyit fognak gondolni) majd eltűnsz az életeből...persze online a profilod nem megy sehova, ahol utolérhetnek...
Ne érezd úgy, hogy a szerelmed úgy teljesül be, ha elmondod neki. Iskolás vagy még, olyan sok időd van még... Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!