Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem vagyunk mi, LMBTQ emberek kelépmutatolóak ha kirekesztésről van szó?
En biszek 27 eves srac vagyok es azt gondolom ,hogy sokkal jobban kirekesztoek vagyunk ,mint a nagy atlag tarsadalom, pedig folyton azt kerjuk,hogy fogadjon el mindenki ugy minket ahogy vagyunk.
Mondom mire gondolok...
Nem tudom elmondani hany meleg fiu utasitott vissza azert "mert mi van ha egy nap ugy kelsz h puncira vagysz!?" Tok butasag ez szerintem. De annyi pelda van : a nagyon feminin sracokat sokan lenezik; a rettento fius lanyokat akirol alig lehet megmondani fiu v lany csomo lany gusztustalannak tart; ha vkinek idosebb a pasija akkor tuti gold digger; ha valakinek fiatal a pasija akkor tuti ven perverz; a transznemuek helyzete parszerzes szempontjabol szerintem siralmas; rengeteg a rosszindulatu platykalas a melegek kozott es a kibeszeles; ha egy srac nem kockahasu es nem nez ki ugy mint Diego Sans es nem pozol az instan 2000 kovetovel akkor az mar nem is jo fogas... es megannyi ilyen mondat es sztereotipia van a mi sajat kozossegunkkel szemben, ahelyett ,h elfogadnank mindenkit es tamogatnank amig masnak nem artanak. Ti maskepp latjatok?
Na,igen.
Nagy naivan,én is azt hittem még 10-en évesen,hogy a melegek mind kedvesek,lefogadóak,toleránsak,hiszen maguk is kisebbséghez tartoznak.
Aztán szépen lassan rájöttem,hogy ők is ugyanolyanok,mint az átlag ember.
Sokuk csak addig fogad el,amíg beleillesz abba a képbe,amit ő képes elfogadni.
Egy részük durván kompenzálni akarja ezzel kifejezetten a melegségét a társadalomnak,hogy ő nem ám olyan,mint az összes b-zi.
Más kisebbségekkel sokan ugyanolyan elutasítóak.
Pl rasszisták,akik tehetősebb családba születnek lenézik a szegényeket,ha valaki nem olyan férfias alkat,azt külön csoportnak kezelik.Mentális betegséggel élőket nem fogadják el,vagy nem érti meg,ugyanúgy,mint a társadalom átlagban.
Szerintem ezeket a dolgokat neked kéne elfogadni, magadban
Magaddal.
Ha biszex vagy biszex partnert keress szerintem ez így fer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!