Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet meleg ha LMBTQ-s like...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg ha LMBTQ-s like jelet használ messengeren valakivel?

Figyelt kérdés
Láttam egy srácot akinek az LMBTQ zászló volt berakva a messengeren a like helyett. Szerintetek ez lehet erre utaló jel? Vagy mit gondoltok, miért volt az beállítva? Sajnos nem láttam kivel volt a beszélgetés, csak a zászlót pillantottam meg.

2021. okt. 3. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több barátommal, barátnőmmel az a hangulatjelünk, pedig full heteró vagyok. De persze attól még lehet meleg.

21/L

2021. okt. 3. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkora esély van rá, mint arra, hogy hetero.

Lehet csak belső poén, például.

2021. okt. 3. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, két olyan barátnőm is van, akivel elég "félreérthető" becenecet adtunk egymásnak Messengeren, de az égvilágon semmi erotika/szerelem nincs köztünk.

A pasimnak is több olyan hetero haverja van, akivel poénból szívecskét állítottak be chaten.

2021. okt. 3. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Alapjáraton nem muszáj hogy jelentsen ez valamit. Másrészről pedig ha az is lenne és nem mondta neked el akkor semmi közöd hozzá, mert ez a magánügye. Nem tudom milyenek a szándékaid ha véletlenül meleg is lenne a srác, ezért inkább elmondom hogy ha meleg is ezzel nincs gond, mert az a ő élete szóval a nevében megkérlek arra hogy ne mond el másoknak hogy ezt láttad, mert ha nincs kibékülve magával, akkor akár az öngyilkosságba is bele sodorhatod őt azáltal hogy szét beszéled mindenkinek és ő (pl) a családjával él és ezért kidobják vagy ha megtudja valami homofób akkor simán megverheti őt és sok rossz dolog után és kirekesztést át szenvedve a öngyilkosság is obcióvá válhat. Ha már elmondtad valakinek akkor mond el ezeknek az embereknek hogy csak viccektél, mert kíváncsi voltál a reakciójukra. Sohasem tudod mik lehetnek a tetted következményei, ha eléggé megbízik majd benned akkor elmondja magától is.
2021. okt. 3. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is az vagyok, azért érdekelne, mert bejön :D
2021. okt. 3. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok beszelgetesben pride zaszlo a beallitott hangulatjel, nem is vagyok hetero.
2021. okt. 4. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mai embereknél, de főként a kamaszoknál pl. divat kimutatni a szimpatizálást is, így sok hetero, ill. olyanok is, akik még nincsenek is igazán tisztában a vágyaikkal, igényeikkel, identitásukkal hordják, használják az LMBTQ feliratot, szivárvány zászlót. Tehát, nem egyértelmű, hogy milyen céllal tette ki!
2021. okt. 7. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!