Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Helyesnek tartjátok magatokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesnek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés

Érdekelne ,hogy ki , mit gondol magáról és ,hogy ez mennyire befolyásolja az ismerkedéseteket. Kort is írjatok kérlek titeket

27/F

2021. okt. 31. 09:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tisztelet nem abból fakad,hogy tudják e rólad,de amúgy kedves tőled,hogy ilyen fontos szerepet szánnál a pasidnak
2021. okt. 31. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
inkább koromhoz képest férfiasabbnak tartanak.
2021. okt. 31. 14:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kezd megjönni az önbizalmam.

Eddig tartottam magam egy 3/10.

Viszont jött az életembe egy nagyon helyes fiú(10/10 minden téren) , aki felszedett magának. Tudja ő is, hogy csúfnak tartom magam, mert megszenvedett az elején, hogy bebizonyítsa nem így van és hogy tényleg tetszek neki. Kb fél évig győzködött míg beadtam neki a derekam:D

Azóta egy 6/10et adok magamnak.

23f

2021. okt. 31. 15:20
 14/21 A kérdező kommentje:

Amugy jo olvasni ,hogy azok akik nem voltak megelegedve magukkal nem adtak fel es dolgoznak ezen. En mindig amondo vagyok hogy tenyleg a szepseg annyira szubjektiv.

Ugyanakkor azt erzem h az utobbi 5 10 evben nagyon divatba jott a noknel ez a plus size modell, meg a borhiba felvallalasa stb , de ferfiaknal nem. Valahogy a social media es minden azt sulykolja h ha nem vagy kigyurva akkor nem is vagy ferfi. En is szeretek sportolni de en inkabb magamnak szeretek tetszeni mert szerintem a magabiztossag az szexi es vonzobbnak latnak az emberek ha magabiztos vagy

2021. okt. 31. 16:01
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem igen csak dagi vagyok, szóval az rosszabb mintha csúnya lennék és vékony.
2021. okt. 31. 19:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Mit jelent a dagi? Hany cm es kg?
2021. okt. 31. 19:51
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
177 kb és 90 körül, alacsony meg dagi is, legalább 20 kiló plusszal. Minden nap sportolok régóta, de nem fogyok le, szóval ez ilyen. :D Semennyire sem érdekel, amúgy sem ismerkedek már, egyedül pont jól elvagyok!
2021. okt. 31. 19:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Talán érdekes,de mégis megírom,hogy 184 magassághoz,90 kg vagyok. Most volt a 35 éves érettségi találkozóm és megállapították,hogy jobban nézek ki mint 18 évesen :)

Talán azért, mert kisugárzik belőlem az élet szeretete, pedig....pár éve magam vagyok.

Nem tartom magam szuperpasinak amúgy és én sem ilyeneket kerestem,hanem embert, jó összhatással.

53f

2021. okt. 31. 20:02
 19/21 A kérdező kommentje:

Lehet van gond a pajzsmirigyeddelvagy a cukroddal. Lehet erdemes lenne kivizsgaltatni mert ha vki jol eszik es sportol es nem fogy akkor ott vmi nem stimmel

Neked meg gratulalok. Anyum is amugy 100x jobban nez ki 61 evesen mint anno 18 20 evesen :D bar lehet a szodaszszifon szemuveg es a frizko miatt. Es amugy te mit erzekelsz, mennyit valtozott a melegek megitelese? Te azert atelted amikor ez teljesen tabu volt

2021. okt. 31. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tetszek magamnak. Magas vagyok, helyes, kékszemű, stb.
2021. nov. 1. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!