Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Helyesnek tartjátok magatokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesnek tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés

Érdekelne ,hogy ki , mit gondol magáról és ,hogy ez mennyire befolyásolja az ismerkedéseteket. Kort is írjatok kérlek titeket

27/F

2021. okt. 31. 09:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, teljes mértékben befolyásolja. :/

18/f

2021. okt. 31. 09:48
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Csúnya vagyok mint a bűn. Úgyhogy ne próbálkozz.
2021. okt. 31. 09:55
 3/21 steven95 ***** válasza:
100%

Igen is, meg nem is. Nem tartom csúnyának magam és vágyom arra, hogy helyesnek tartsanak. Ez mindenképp megjelenik abban, hogy "önerősítő" szelfiket gyártok. Szerencsére tudatosan leszoktam róla, illetve néha átpörgetem a galériát és törlöm a szelfik 90%-át, így kigyógyítva magam ebből az egészből. A randik során a "hihetetlen, hogy tetszem neki" érzésem van mindig, ezektől függetlenül.

Utolsó alkalommal is abba a rossz állapotba sodort az egész, hogy nem éreztem egyenrangúnak magamat a partneremmel. Úgy tudnám leírni, hogy emiatt együtt ültünk a csónakban de én abbahagytam az evezést, ami a kapcsolat motorja és irányadója lenne. Az önbizalomhiányom miatt elvesztette azt a vonzó rejtélyességet, amit még az elején láthatott bennem.

A másik véglet, hogy nem akarok a külsőségeimen rugózni, kiterjed másokra is. Tehát ha szembe találom magam egy jó kinézetű sráccal, elkerülöm, nem írok rá, mert nem merek hinni magamnak, hogy más miatt is megkedveltem volna. Ez ilyen nagy farok szindróma:" nagyon kedves, szép lelke van = XXL", s nem akarok ilyen hibába esni. Végső soron képmutató lennék azzal, hogy nem vagyok képmutató (?).

2021. okt. 31. 10:27
 4/21 steven95 ***** válasza:
100%
25/F
2021. okt. 31. 10:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

7/10

19f

2021. okt. 31. 10:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem

18F

2021. okt. 31. 12:42
 7/21 anonim ***** válasza:
92%
Az átlagtól egy kicsit helyesebbnek gondolom magam.
2021. okt. 31. 13:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Es ezt a visszajelzesek mutatjak ,hogy nem tartjatok magatokat helyesnek, vagy ez inkabb a magatok altal felallitott kep es elvaras?
2021. okt. 31. 14:05
 9/21 anonim ***** válasza:
94%

Én elég kisfiús arcú vagyok,ez van,akinek bejön,van,akinek nem,de összességében viszonylag helyesnek tartom magam

21/f

2021. okt. 31. 14:36
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig nagyon csúnyának tartottam magam. Szerencsére az elmúlt években folyamatosan fejlődött az önbizalmam. Most már inkább hangulat függő, de többnyire így is inkább a semleges felé hajlok, mint a csúnya fele. Sőt, pozitív gondolataim egyre gyakrabban támadnak a saját magam irányában. De azért még messze állok a nárcizmustól (legalábbis remélem :D )

Mások általában nem tartanak különösebben csúnyának. Persze nem is nagyon szoktam ismerkedni, mivel még nem outoltam, és ha lesz pasim meg akarom azzal tisztelni, hogy nem tartom titokban.

22/F

2021. okt. 31. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!