Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy többet érzek róla mint barátság?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki egyben a kollégám is, eleinte nem figyeltem rá mert tök közönbös volt számomra. De aztán egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet,oly annyira hogy tök jó barátok lettünk. Sokat beszélgetünk, hülyülünk. Viszont azt vettem észre hogy nagyon hiányzik ha nem láthatom, nem beszélgetek vele. Szeretem a társaságát, néha megiszok vele 1-2 sört is csupán hogy a társaságában legyek.Szeretném elmondani neki hogy mit érzek iránta, de félek hogy ezzel a legjobb barátságunkat is veszélybe sodornám.

2021. okt. 31. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

*iránta nem róla.. az pedig közöMbös.

Az a baj, hogy nem feltétlen érzel többet iránta a kérdésed alapján, hanem csak jól esik a figyelem és kevésbé érzed magányosnak, mert foglalkozik veled. Ez még nem egy valós vonzalom.

Ezt tisztázd le magadban előbb.

2021. okt. 31. 09:44
 2/3 Kaname90 ***** válasza:
100%
Hat próbálj meggyőződni először szerintem hogy erdekled más szinten is
2021. nov. 1. 06:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Első leírta. Ez inkább csak a barátságnak egy magasabb foka, jó barátod, így érthető, hogy igényled a társaságát, hogy egymással legyetek. Ez még nem automatikus szerelem. Ha már biztos vagy bennek, hogy maga miatt szereted és nem csak a társaságát, mint legjobb barátoidét, akkor érdemes elgondolkodni ezen. Egyébként egy jó tanács a részemről: jó barátságot kérlek ne csessz szét a kapcsolati szál belevitelével, inkább kontrolláld az érzéseidet. Mert egy barátság élethosszig tartó lehet, míg egy kapcsolat összetörhet bármikor akár egy hónap múlva is, aztán lenullázza még az addigi barátságot is és max szenvedés lesz az egész. Nem éri meg...
2021. nov. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!