Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el az extrákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az extrákkal fiúbarátomnak, hogy többet érzek iránta?

Figyelt kérdés
Mindketten érzelmek nélkül mentünk bele, de most itt állok, 4 hónappal később, és már nemcsak a szexről szól. Tudom hogy 99% hogy nemet mond, nem is ezzel van a baj, csak hogyan mondjam el úgy, hogy ne legyen nagyon kínos, és utána a barátságot, vagy legalább haverságot fenn tudjuk tartani.

2021. ápr. 29. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahogy próbáld meg kipuhatolózni hogy ő akarna e többet tőled. Ha ilyen érzéseid vannak felé de ő neki nem akkor barátság szerintem utána nem lenne belőle de ez csak az én véleményem. Mond meg neki nyíltan te mit érzel hidd el könyebb lesz utána. Ha ő nem akar akkor inkább hagyjad mert magadat kínoznád azzal hogy utána ha csak barátilag is futnátok össze.
2021. ápr. 29. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mond ha veszélybe sodorja magát, hogy félted.

Vagy néha a tettek többet mondanak minden szónál. Pl főzzél neki,randizzatok....

2021. ápr. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!