Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány sráccal voltál és hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány sráccal voltál és hány éves vagy?

Figyelt kérdés
Aktív vagy passzív vagy uni vagy? Nekem 16 évesen volt az első. 26 vagyok és kb 30-40 sráccal voltam. Aktív vagyok.
2021. okt. 26. 09:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
0, 28
2021. okt. 26. 20:12
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
10-15 kb., 28 vagyok, passzív
2021. okt. 26. 21:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Eddig meg 0. 18/p
2021. okt. 26. 22:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13-as:

Az egy jó dolog. Remélem olyannal fogod eltolteni az első éjszakát aki tisztel és szeret és nem csak a szex lesz neki a fontos.

2021. okt. 26. 23:11
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Azért durva,hogy ennyire nem féltek a nemi betegségektől.

30-40-100?

Ezeknél már lényegtelen odaírni hány éves,mert már 100 évesnek is sok lenne.

2021. okt. 26. 23:31
 16/24 A kérdező kommentje:
A számok mellé milyen alapon társitottad a felelőtlenséget is? Sose voltam nemibeteg. Mindig járok szűrésre még úgy is hogy nincs okom igazán rá és erre biztatok mindenkit. Nem dugok senkit gumi nélkül. Amúgy meg ismerek olyan srácot aki kapcsolatban 18 évesen lett szifiliszes. A 3. Pasi volt az életében. Akinek a srác az 5. Csak ha már… nem azon múlik. Azon inkább hogy van aki elhiszi hogy a véradók nem lehetnek betegek pl. Ahogy azon is hogy a többség a tüneteit se tudja mik és meddig tartanak egy-egy nemibetegségnek. Te pl tudod a szifiliaz tüneteit? Vagy pl azt hogy meddig vannak? Nehogy támadásnak vedd. Csak gondoltam rámutatok dolgokra. Ja és még pl a saját számaimhoz teszem hozzá hogy a 80% kapcsolatnak indult csak épp a 99% max 1 hónap volt. Ha hiba az hogy próbál az ember párt találni akkor bocs. ;) csak gondoltam a nagy ítélkezés mellé tegyünk infókat is mert úgy törni pálcát mások felett nem igazságos ha nem nézünk a dolgok mélyére ;)
2021. okt. 27. 00:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező válasza zseniális. Én magam se írhattam volna jobban. Megjegyzem nekem sok alkalmi azért volt mert izgat megszerezni új partnereket. A számok meg szerintem egyébként megmutatják azt is ki mennyire lehet népszerű külsőre mert a meleg körbe aki jól néz ki azért nem marad érdeklődők nélkül… na és sokan szépítenek csak. Az exem azt mondta 10 partnere volt. Aztán csak úgy alakult hogy került elő 1-1 a múltból. Csak most 15 eszembe jutna simán névvel. Fiatalon igen is becsúszik pár. Évi 3 sok? Szerintem nem. Teljesen reális tud lenni. 10 év alatt az már 30. 20 év alatt az 60. De aki 10-15 ír pl az hogy nem tudja hogy 10 v 15? Annyit még név szerint is simán. Talán mert nem 15 a 15…
2021. okt. 27. 00:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező a szifilisz télen egy megfázásra kapott antibiotikum esetén tünetmentes is lehet kb. Csak mondom. Mert ezt meg a volt osztálytársnőm 17 évesen szívta meg. Heteró! Megjegyzem a számok izgalmasak. De tini heterók esetén is reál évi 3 de ahogy én látom akár havi 1 is.

Nekem 13 volt eddig.

2021. okt. 27. 00:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok és 19 passzívval voltam 4 év alatt.
2021. okt. 27. 00:48
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Orális szexnél is használtok gumit?Mert abból is el lehet kapni fertőzéseket.

Létezik olyan is,hogy állandó partner.

Aki konkrétan így bevallja,hogy már legalább 30 pasival volt,én biztos nem feküdnék le vele,ha védekezett,ha nem.

Ki mennyire jól néz ki?És ragadnak rá?Hát,lehet nemet is mondani,már bocs.

Fiatalon meg aztán szinte lényegtelen is mennyire nézel ki jól,mert minden nap lehetne találni jelentkezőt,átlagosaknak is.

Én heti 5ször edzek,mégsem mennék el bárkivel.

A legjobban azoktól akadok ki akik kirakják dátummal,hogy ekkor voltak szűrésen.

És,mit számít az a papír,ha következő nap már lefeküdt valakivel,aki beteg volt?Semmit.

Nekem az ilyenek azt sugallják,hogy bizony sokat alkalmiznak.

Persze nem kell feltétlen igaznak lennie,de én nem akarok kockáztatni,más jó dolgok is vannak a szexen kívül az életben.

2021. okt. 27. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!