Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány sráccal voltál és hány éves vagy?
13-as:
Az egy jó dolog. Remélem olyannal fogod eltolteni az első éjszakát aki tisztel és szeret és nem csak a szex lesz neki a fontos.
Azért durva,hogy ennyire nem féltek a nemi betegségektől.
30-40-100?
Ezeknél már lényegtelen odaírni hány éves,mert már 100 évesnek is sok lenne.
Kedves kérdező a szifilisz télen egy megfázásra kapott antibiotikum esetén tünetmentes is lehet kb. Csak mondom. Mert ezt meg a volt osztálytársnőm 17 évesen szívta meg. Heteró! Megjegyzem a számok izgalmasak. De tini heterók esetén is reál évi 3 de ahogy én látom akár havi 1 is.
Nekem 13 volt eddig.
Orális szexnél is használtok gumit?Mert abból is el lehet kapni fertőzéseket.
Létezik olyan is,hogy állandó partner.
Aki konkrétan így bevallja,hogy már legalább 30 pasival volt,én biztos nem feküdnék le vele,ha védekezett,ha nem.
Ki mennyire jól néz ki?És ragadnak rá?Hát,lehet nemet is mondani,már bocs.
Fiatalon meg aztán szinte lényegtelen is mennyire nézel ki jól,mert minden nap lehetne találni jelentkezőt,átlagosaknak is.
Én heti 5ször edzek,mégsem mennék el bárkivel.
A legjobban azoktól akadok ki akik kirakják dátummal,hogy ekkor voltak szűrésen.
És,mit számít az a papír,ha következő nap már lefeküdt valakivel,aki beteg volt?Semmit.
Nekem az ilyenek azt sugallják,hogy bizony sokat alkalmiznak.
Persze nem kell feltétlen igaznak lennie,de én nem akarok kockáztatni,más jó dolgok is vannak a szexen kívül az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!