Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteroszexuálisok, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuálisok, akik voltatok már kapcsolatban biszexuálissal azok?

Figyelt kérdés
Volt-e nektek negativ tapasztalatotok? Én nőként nagyon megjártam egy biszexuàlissal. Azt mondta elég vagyok neki én, nem kell neki férfi. Erre elkezte hogy ujjazzam meg, meg vibrátorozzam, majd a vége a felszatolhatóval dugjam meg lett volna a vége. Az ujjazást vállaltam be, a többit nem. Azt mondta nem baj ha a többit nem, erre elkezdett engem szexuálisan hanyagolni, majd ujra foglalkozott velem. Random időközönte váltogatva. Mint kiderült, azért nem foglalkozott velem szexuálisan, mert elment megdugatni magát férfihez. Szakítottam vele. Heterók nektek is volt ilyen vagy hasonló negatív élményetek biszexuálissal?
2021. okt. 24. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Minden emberből van mindenféle. Biszexuális is egy ember, nem különbözik heterotól. Max nem nővel csal meg, hanem férfival. Ettől még nem lesz különb a cselekedet. Ez van.
2021. okt. 24. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
10-es te pedig egy kicsit túl gondoltad. Ez is tipikus. Nekem is vannak olyan lány ismerőseim, akik azt hiszik, mert kedves vagyok hozzájuk, meg közvetlen, ezért akarok is tőlük valamit... Számomra ez is vicc. :D Le kéne szállni a Földre. Meleg nem akar nővel együtt lenni. Aki igen, az nem meleg.
2021. okt. 24. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es, nem tudom biztosan, hogy meleg vagy bi. Annyit tudok biztosan, hogy volt férfivel. Hogy nővel volt-e, arra is meg van az esély.
2021. okt. 24. 14:19
 14/18 BB_ ***** válasza:
84%
Szerintem korrekten elmondta, hogy mik a vágyai, te pedig egyből rávágtad, hogy te aztán biztos nem. Nem ment volna el máshoz, ha kicsit nyitottabb lettél volna rá. Ebből a sztori ból így nekem ez jött le.
2021. okt. 24. 23:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Az úgy megvan hogy nem kell szépíteni, neki farok kellett ami nekem nincs?
2021. okt. 25. 02:23
 16/18 BB_ ***** válasza:
100%
Azt írtad: megkérdezte, hogy felcsarolhatóssal néha megdugod-e. Neked ez sok volt, ezért elment máshoz, aki még szívesen megtette. Nem passzoltatok szexuálisan. A férfiak egyik erigenzónája pedig az anusz, szóval ne legyél ennyire prűd.
2021. okt. 25. 03:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, és a baràtnőm volt bisex. Nàlunk nem volt ezzel baj. Engedtem neki, hogy legyen màsik nővel is, amennyiben nem megy a kapcsolatunk róvàsàra.
2021. okt. 25. 07:08
 18/18 A kérdező kommentje:
16-os prűd? Én mondtam neki ha hiányzik neki a farok akkor fejezzük is be. Hazudott. Én meg nő létemre dugjam meg? Ezt úfy te sem gondolod komolyan? Plusz akinek arra van vágya, az bizony igazi fa..ra is vágyik. Nem mondtam meg.
2021. okt. 25. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!