Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuálisok, akik voltatok már kapcsolatban biszexuálissal azok?
Mindennek van előjele, nincs olyan, hogy csak a másik fél a hibás. Szerinted egy bántalmazó kapcsolatban, csak a bántalmazó a hibás? Szerinted, az, aki hagyja magát és eltűri a bántalmazást, mert mentális beteg és torz a gondolkodása, az nem hibás? Bántalmazó nem létezik bántalmazott nélkül, ahogyan bántalmazott sem bántalmazó nélkül. Kicsit el kéne gondolkodni és mindenkinek magában keresni a hibát.
Természetesen én is elítélem az ilyenfajta viselkedést, de a rinya akkor sem vezet a megoldáshoz.
Engem bántalmaztak is már, mégsem vagyok annyira hülye, hogy azt gondoljam ,hogy én nem vagyok hibás. Azt lehet bántani, kihasználni, átverni, aki hagyja is magát. Nekem is kellett idő ahhoz, hogy ezt átlássam. Nincs olyan, hogy csak a másik a hibás. Főleg nem egy párkapcsolatban.
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle és nem az a megoldás, hogy sajnáltatod magadat. Minden hozzáállás kérdése. Nem lenne egyszerűbb, ha pozitív lennél és azt gondolnád, hogy legalább kiderült és kereshetsz normálisabbat? Ez lenne a normális gondolkodás.
Szerinted miben voltál vak? Ha valaki nem kíván huzamosabb ideig, az nem árulkodó jel? Ott már vannak problémák, de ez teljesen evidens. Illetve azért elég egyszerű meghatározni az ember mimikáiból, hogy hazudik, vagy sem. Mivel az öröklött, így senki nem képez kivételt. Fejleszd magadat, aztán annyi.
A lényeg, hogy egy idióta volt, amit már átlátsz. Szóval legközelebb nem esel ilyen hibába, ha tanultál belőle. Illetve már előre fogod látni, hogy valami nem oké. Mivel feltetted a kérdést, ezzel foglalkozol feleslegesen.
Persze, hogy történnek ilyenek. Az ő szegénységi bizonyítványuk, el kell engedni és annyi.
Én ezt a forgatókönyvet előre láttam, amikor érzelmileg közel kerültem egy nagy eséllyel homoszexuális férfihez, akin mégis éreztem, hogy vonzódik hozzám. Átgondoltam, hogy basszus, évek óta seg.gbedugják vagy ő dug seg.gbe mást, ezt az érzést fogja szex közben elvárni tőlem is. Ha őt dugták meg, akkor ott van az, hogy valószínű nekem kéne ott felcsatolhatóssal bohóckodnom, amitől garantáltan elmenne a maradék libidóm is. Ha meg ahhoz van szokva, hogy egy fenéklyukat tömköd, akkor velem is állandóan azt akarja majd, hiszen köztudott, hogy azért szeretik annyira a pasik, mert szűkebb és erősebb az inger. Egyszerűen nem leszünk kompatibilisek szexuálisan a büdös életben soha, akkor se, ha ez lenne életünk legnagyobb szerelme.
Én emiatt elengedtem az egészet. Nem érdekeltek a kis közeledései, nem akarok szerelmes lenni ennél jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!