Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pesti vagy vidéki vagy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesti vagy vidéki vagy?

Figyelt kérdés
Meleg vagy bi? Hány alkalmi partnered volt? Hány éves vagy? Aktív uni vagy passzív? Van egy elméletem ugyanis. Szerintem a passzívaknak van kevesebb partnere meg a vidékieknek.
2021. okt. 23. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Megyeszékhely, 20 f, alkalmi sosem volt és nem is lesz, illetve egyszer érzelmileg használtak ki szexuális célzattal már amennyire ez alkalminak tekinthető valamint egy rövid ideig volt párom. Amúgy uni vagyok.

És az hogy miért nincs és nem is lesz olyan sok partnerem nem abból következik hogy vidéki vagyok hanem abból hogy nincs igényem a k.rvaságra, magamhoz hasonló normális párt meg úgysem fogok találni, és nem is keresek😅😅

2021. okt. 25. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Naa,11-es,ne add fel! Ismerős érzés de sose lehet tudni,mikor találsz rá valakire
2021. okt. 25. 20:02
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

11-es.

20 évesen a guruló almát is megb*sztam volna. 😂

Hogy bírod így?

36f

2021. okt. 27. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nekem a szex sosem volt cél, inkább csak egy kizárólag kapcsolaton belülre tartozó (és persze jó) szükséglet. Nekem ez sokadrangú. Aztán a saját lelkem szenvedi meg azt, hogy rajtam kívül sokaknak a szex inkább alapszükségletet jelent mindegy kivel hol stb., csak "legyen" :/
2021. okt. 27. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!