Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesti vagy vidéki vagy?
Agglomerációban lakok 40 éves
Aktív, 100partnerem volt kB.
Budapesti vagyok.
Aktív.
Három párom és öt kalandom volt.
53 F
Érdekes. 27 éves koromig kisvárosban éltem, bár 20 éves koromtól 2-szer kettő évig felsőfokú és OKJ képzésekre jártam vidéken, plusz elvégeztem 3 éven át egy alapképzést, aztán Pesten lettem egyetemista, ott csináltam másfélévig a mesterképzést, majd jött a COVID. Haza mentem, majd augusztustól-novemberig pesten éltem, majd megint otthon éltem egy darabig.
Előtte is voltak kalandjaim, de én ebbe beleszámítom az orális szexet is.
Párkapcsolatom nem volt, bár sokáig vágytam rá, meg másfélévnyi kicsit szexőrült korszakom után is vágyok már párkapcsolatra, de már nem görcsölök rá semmire se. Jelenleg 2021 júliusa óta külföldön élek, Lengyelországban, Wroclawban.
Kis falusi vagyok, Somogy megyéből . Tiniként 2 állandó szex haverom volt itt, egyik 7, másik 8 évig. Mikor elköltöztem nagy városba (Győrbe), kB 19 évesen, akkor lett ezeknek vége sajnos.
Győrben volt kB 8-10 fiú, akikkel volt kalandom. Van akivel többször is.
Most 3 éve haza költöztem vissza falura, itt semmi. Nulla.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!