Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többes szexet mennyire esélyes összehozni?
Figyelt kérdés
Tehát 1 aktív (én) és 2-3 passzív. Volt valakinek ilyenbe része? Kort írjatok hogy hány évesen. Csak mert szerintem esélytelen. Kettes talit szervezni is nehéz tehát ezt esélytelennek érzem.2021. okt. 23. 08:29
1/10 anonim válasza:
Úgy sokkal esélyesebb, ha te vagy a passzív.
2/10 A kérdező kommentje:
Én ha passzív hívna hogy többen dugják nem mennék.
2021. okt. 23. 08:40
3/10 anonim válasza:
Nemhiszem hogy lehetetlen társkeresőn próbáld úgy feladbi hogy 3 mashoz keresel
4/10 anonim válasza:
Általában fordítva szokott lenni, mert aktívként hogy dugsz egyszerre több srácot? Vagy még jobb, ha mindenki uni.
Van egy ismerősöm, aki szokott ilyeneket, de én sose próbáltam még.
5/10 A kérdező kommentje:
Hány éves az ismid? Az uni felvetés jogos.
2021. okt. 23. 08:51
6/10 anonim válasza:
Nem személyes ismerősöm, olyan 30 körüli, inkább kicsit feletti.
7/10 anonim válasza:
Egyszerű. Nem 1, hanem 2 nőt hívok magamhoz. Nem is nekem kell hívjak annyi a jelentkező, már egy csomó számot le kellett tiltsaak 0-24ben hívogatnak ezek az asszonyok.
23F
Testépítő bajnok
8/10 anonim válasza:
7-es, testépítő bajnok. Vicces, ahogy alátámasztod a sztereotípiákat (nem pedig megcáfolod). :DDD
9/10 anonim válasza:
Aktív vagyok, nekem volt ilyen élményem, egyszerre három vékonyka tini fiúval. Anális szex nem volt, csak a szájukkal, nyelvükkel izgatták a testemet és a farkamat.
10/10 anonim válasza:
"aktívként hogy dugsz egyszerre több srácot?"
nem egyszerre, hanem egymás után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!