Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nehéz egy szexrandit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz egy szexrandit összehozni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, nem vagyok kezdő.

Hiába vagyok fent meleg társkeresőkön, szinte mindenki szexre keres, időpontot összehozni kész tündérmese, a legtöbb a "szex most?" féle emberkék, én nem tudok egyik pillanatról ugorni a másikra, legalább azért előtte nap le kell egyeztetni, biszexeknél meg az a helyzet, hogy nem tudnak lelépni az asszony szoknyája mellől, vagy az utolsó pillanatban mondják le, mert az asszony programot tervezett. (Nem tudják azt mondani otthon, hogy figyi, leugrom a boltba egy-két dologért?)

Vagy még ott vannak az otthonülős f-szverők. a Kamusokról nem is beszélve, meg akik egy-két levél után lelépnek.

Mások is vannak így?

Engem leginkább az zavar, mikor szinte egész nap fent vannak partnert keresni, de épp akkor nem érnek rá :)

És még sorolhatnám.

2020. jan. 4. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem elég könnyű összehozni, vagy legalábbis nekem könnyen megy.

Akin látom hogy kamus meg ilyesmi az legtöbbször azonnal tiltom, így könnyebb kiszűrni az embereket

18/f

2020. jan. 4. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon jellemző, amit leírtál. De hogy erre mi lehet a megoldás, arra én is nagyon kíváncsi lennék!
2020. jan. 4. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos tűpontosan leírtad, mi a helyzet ma.

Rengeteg a kamus és a gyáva. A többség a kamus, aki azért nem találkozik,mert ott élőben azonnal bukta lenne a kora, a kinézete, a családi állapot pedig ha nem is azonnal, de kiderul, egy telefonból, zavart mentegetőzésből, soha rá nem érésből.

Melegnek biszex emberrel nehéz dolga van, főleg, ha a meleg részéről esetleg érzelem is alakul. Csak szerető marad, aki a példás életet élő,hű családapa rejtett titka. Akivel nem nagyon lehet lakáson kívul találkozni, mert retteg a lebukástól. Nagyjából ezért tűnnek el.

De első egyuttlét után is sokan eltűnnek, mert már a következő pasi jár a fejukben, vagy a biszexek megijednek, lelkileg "lefagynak", mert azt érzik esetleg, hogy sokkal jobb pasival, mint a barátnővel, vagy feleséggel.

Aki pedig egész nap fent van, az nem komoly. Írni és állítani mindent lehet magukról.

Régebben én is egy-két levél után telefonbeszélgetést és személyes találkozót kértem, egy nyilvános helyre. Mint ördögnek a tömjén....micsoda ? Telefonszám ? És találkozás ? Hol élsz ? Recska a monitor előtt, persze egyoldalú képlejmolás után, és huss eltűnés, sok esetben profil és emailfiók törlés. Volt, akibe három év alatt ötször botlottam bele, Grimm és Andersen nem talált ki annyi és olyan hazugságot, mint az a férfi. Aki hol 42, hol 30, hol 36 éves volt, de ami állandó, hogy kíváncsi , állítólag biszex, három gyermekes apuka. Akinek ugye tele volt a gatyája, ha élőben találkozni kellett volna.

Már nem ismerkedem,legalábbis neten nem. Az élet nagy rendező, a legjobb helyzeteket a véletlen hozza.

Addig is. Olvasgatom a sok , néha idétlen kérdést és a sokféle, finoman szólva is érdekes választ.

És bizony, itt is van egy - két csodabogár.:)

2020. jan. 4. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Talán meg kellene próbálni nem csak szexre keresni partnereket.
2020. jan. 5. 14:43
 5/8 A kérdező kommentje:

4/4

Azt még nehezebb

2020. jan. 5. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
13%
nem nehéz csal lúzer vagy
2020. jan. 5. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Gondolom Pesti vagy, onnan könnyen beszélsz.
2020. jan. 5. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Vidéken is nagyon könnyű, borsodban élek ( ha jol nézel ki akárhol fogsz találni könnyen partnert)
2020. jan. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!