Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon mi az izgató ha beleszarnak a szádba?
Figyelt kérdés
Csinált valaki már ilyet?
Kaptam egy ilyen felkérést, hogy szarjak valaki szájába...mert ő azt élvezi.
Furcsa... Nem is tudtam reagálni.
2021. okt. 23. 00:37
1/22 anonim válasza:
Mert, ha belehugyoznak? Ha honaljat nyalsz? Ha labujjak kozebol az izzadtsagot? Ha borrol elhalt hamsejteket? Ha nyalat? Ha fogrol lepedeket? Ha ondot?
Itt mindig az a lenyeg, hogy az kie valojaban, hogy kozvetetten kihez kerulsz kozel ezaltal. Nem gusztus, egyszeruen nemi vagy kerdese ez.
2/22 anonim válasza:
Még a melegek közt is vannak aberrációk! Ez szerintem 1000%-ban az! Még nézni sem tudnám hányinger nélkül!
3/22 anonim válasza:
Én csináltam már ilyet. Igazából, ha téged annyira nem zavar miért ne?
5/22 anonim válasza:
Inkább azt kéne megkérdezni, hogy hogy ez nem izgat mindenkit.
6/22 anonim válasza:
Elég megdöbbentő felkérés.
Meg tudnád tenni kedves kérdező?
7/22 anonim válasza:
Miért kellene mindig mindenkinek ugyanúgy gondolkoznia. Akik ezt szeretik, hát hadd csinálják.
8/22 anonim válasza:
Semmi nem izgató és veszélyes is lehet. Valaki felhozta példának a pisit is, az egy sokkal tisztább folyadék, így legfeljebb fura lehet de nem veszélyes.
10/22 anonim válasza:
Gusztustalan,nem beszélve amikor visszahányja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!