Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak? Valaki valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Valaki valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel tetszünk egymásnak és gyakran találkozgatunk, tudni lehet, hogy ő már nem szűz se semmi, én pedig igen, mert azon kívül, hogy csókolóztam már meg, hogy megújjazott, nem történt semmi. De múltkor beszéltünk róla, hogy lefeküdnénk, valamikor de nem mostanság. Felvetette, hogy ezeken kívül, amit eddig csináltunk csináljunk mást is, de én nem tudom, hogy mit lehet még, ami nem sex. Valakinek valami?
2021. okt. 21. 01:58
 1/1 anonim ***** válasza:
97%

Te csináltál neki valamit? Az ujjazás mit jelent? Mert létezik nyalás is, meg a kettő eggyütt.

Lehet magára gondolt, mert nem említetted hogy kiverted neki vagy a szopást. És akkor már ott van minden egyben, a 69. Amikor úgy fekszel rá, hogy amíg te szopod ő tudjon nyalni.

Ha érzékenyek a melleid talán kipróbálhatjátok a mellszexet is.

Vagy csak simán fedezzétek fel az erogén zónákat. Mit csókolgatva mennyire izgatjátok fel egymást, kinek mi esik jól stb

2021. okt. 21. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!