Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig ér mereven a farkatokon fityma?
Figyelt kérdés
Látszik végig a makk, vagy valamennyit eltakar belőle?2021. okt. 19. 19:38
41/50 anonim válasza:
Ha igazán áll, akkor kb a fele kilátszik a makkomnak, de lankadtan viszont teljesen visszahúzódik, és mivel kicsiként sokat húzkodtam a fitymámat, meg is nyúlt eléggé. Engem mondjuk kicsit sem zavar, sőt mondták is már rá, hogy izgató, hogy hosszabb :)
42/50 anonim válasza:
Nekem teljesen kilátszik a makk
43/50 anonim válasza:
Nekem ha lankad akkor lefedi és teljesen vissza lehet húzni, ha áll, akkor is fedi, de nem megy hátra csak a¾ig
44/50 anonim válasza:
mind a kettő esetben teljesen fedi. lankadva visszacsúszik, de állva csak a makk feléig megy vissza a hátrahúzás után. egyébként, amikor áll, akkor kb fél centivel tudom csak a makkom alá húzni. ez baj lehet?
45/50 anonim válasza:
#44-es ha nem feszül nagyon, vagy nem szorítja el a péniszed akkor nem gond.
46/50 anonim válasza:
Nekem mereven is teljesen befedi, sőt még túl is lóg kicsit ha kézzel úgy igazítom. Viszont nagyon laza, teljesen le tudom húzni a farkam tövébe a teljes előbőrt.
47/50 anonim válasza:
Teljesen eltakarja és egy kicsi le is lóg. Hosszú fitymám van. (CI 10)
48/50 anonim válasza:
Mereven is teljesen befedi a makkomat, de könnyű lehúzni róla. Nagyon laza a fitymám. Sokk ujj belefér amikor ernyedt. :D
49/50 anonim válasza:
páromnak lefedi mereven is, szeretem nyelvezni a makkot alatta 😊
50/50 anonim válasza:
Az baj ha mereven a makk alá gyűrődik a bőr, és nem tudom hátrébb húzni? Enyhén feszít de eddig nem igazán volt baj, a fitymafékem párszor fájt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!