Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig ér mereven a farkatokon fityma?
Figyelt kérdés
Látszik végig a makk, vagy valamennyit eltakar belőle?2021. okt. 19. 19:38
31/50 anonim válasza:
Nekem lógva is kilátszik a makk egy kicsit. Ha máár emelkedik, akkor több mint fele kibújik.
Ha feláll, akkor lecsúszik róla a bőr teljesen, csak kézzel tudom vissza húzni. Haelengedem hátra megy.Így praktikus maszturbálásnál is !
Gondolom azért ilyen, mert vér péniszem van, vagyis 6-8 cm-ról nő meg 18-ra
32/50 anonim válasza:
Nekem ha merev akkor is teljesen befedi a makkomat. Kézzel könnyen le lehet húzni róla.
33/50 anonim válasza:
Nekem rövid a fitymám, sosincs a makkon. Kivéve ha ráhúzom, de akkor se marad rajta sokáig.
35/50 anonim válasza:
Teljesen kilatszik. Nem vagyok metelve
36/50 anonim válasza:
Ha hátra húzom könnyen úgy marad állva is.
37/50 anonim válasza:
Ha teljes áll, akkor is túllóg a fitymám a makkon. Elég bő és hosszú a fitymám. Nem zavar, de nem is túl szép szerintem.
38/50 budaiz válasza:
37 es neked lehet nem tetszik de a hosszu fityma nem rossz. Izgatonak tartom ha ilyennel lehet játszadozni😉 és látványnak sem rossz.
39/50 anonim válasza:
Nekem is túl lóg a fitymám a makkomon, és utálom, mert szerintem csúnya
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!