Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit reagáltok ha beleköp a szátokba szex közben a másik? Vagy ez megalázó nektek?
Megint szubjektív válaszokat kapunk. Van, akinek éppen a megalázás miatt tetszik....és van, akinek pontosan ezért nem.
Embere válogatja, gondolom, az ágyban betöltött szerepkörrel függhet össze.
amikor csokolozunk akkor is egymas nyalaban turkalunk, szoval azzal senkinek sincs gondja. nem a nyallal van az embereknek gondja
en kifejezetten elvezem ha lekopnek, szamba kopnek. de en a pisit is szeretem.
#12: Ebben a témában mit vársz? Full szubjektív a dolog, nem lehet általános igazságot nyilvánítani.
Én speciel ott hagynám abba az egészet, nem jönne be.
Abban a pillanatban lenne vége a szexnek, meg úgy egyáltalán köztünk mindennek.
Nem is az, hogy megalázó lenne, hanem egyszerűen tahó szokás.
Nekem tetszik és szeretem is, pont azért mert megalázó 😋 alapból is izgató, de főleg miközben szopom őt.
20/F
Szopas kozben igen
Meglepett de mivel passziv vagyok elfogadtam h o az ur
Eleinte én kezdtem el nyàlat csorgatni a szàjàba miközben szemei becsukva tàtott szàjjal hangossan élvezett aztàn ezt viszonozta többször is, aztàn honapokkal késöbb egyszer csak a szàmba köpött... Abban a minutumba elsültem.
29F
nem zavar, sőt szeretem ha a számba köpnek, akár szopás közben, akár dugás közben
pont azt szeretem benne, hogy megalázó
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!