Csajok, nők! Ti hogyan reagáltok, ha egy másik nőnek sok ugyanolyan ruhája van, mint nektek?
A ruhatáram jó része basic, szóval rengeteg cuccom van, ami rajtam kívül ezer meg egy embernek. Pl. magasderekú Levis short, fekete Birkenstock, fekete Martens bakancs, fehér, bőr sneaker. Cloud goggle szemüvege is sokaknak van, nekem is jópár színben. Akkor vicces, mikor a pasimmal öltözök véletlenül össze.
Amiket te írtál, azok is teljesen alap darabok (kivéve a neon szoknya), teljesen rendben van, hogy majdnem vagy teljesen egyforma darabok. Tömeggyártott ruhákat hordunk, sajnos az elmúlt évszázadban ez így alakult. Ha más a hajad, stílusod, ahogy hordod őket, nem fog másolósan hatni. (Pont ilyesmiről láttam egy videót, hogy odaadtak több embernek egy farmert és fehér pólót, hogy vegyék fel úgy, ahogy ők hordanák és mindenkin teljesen máshogy hatott.)
Ugyan olyan ruhában mentünk be dolgozni a kolléganőmmel.
Jót nevettünk rajta. Ennyi. Volt aki megkérdezte, hogy ezt direkt hoztuk e össze
Ebből csak a nők csinálnak gondot egyedül.
Ha körbenézel egy esküvön vagy szinházban akkor láthatod , hogy a férfiak szinte egyenruhában vannak mindegyik ugyanúgy néz ki és mégsem sikítozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!