Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legjobb szexélménye amire sokszor visszaemlékszel?
Figyelt kérdés
Mitől volt emlékeztes? Hány évesen volt?
Én 20 évesen találkoztam egy szűz fiúval. A képein cuki volt de élőben még annál is jobban nézett ki. Egy belvárosi lakásba várt. Nagyon helyes volt élőben. Még szebb volt, mint élőben. Nagyon jól csókolt és az izmos karjait élvezet volt tapizni. Az este során 3 aktus volt. Iszonyatosan jó volt. Aztán még egyszer láttam őt és soha többé. Az a csók ahogy ő csókolt az nagyon megfogott. Egyszerűen olyan volt mint vmi mesében a herceg.
2021. okt. 18. 16:29
11/13 anonim válasza:
Egy szalagavatón egy úszó srác a művház egyik wcjébe úgy megdugott hogy a dugástól elélveztem pedig hozzá se értem a farkamhoz.
12/13 anonim válasza:
11: vécében dugni -.- igényesség a csúcson
13/13 anonim válasza:
Miért csak franciaágyban, 5 csilalgos hotelszobában lehet igényesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!