Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók, mi lenne a reakciótok, ha a legjobb barátod hirtelen megcsókolna?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 22:58
A kérdező szavazást indított:
Megverném
Ordítanék vele
Nem lenne többet a barátom
Meg mondanám neki, hogy többet ne csinálja
Nem szólnék semmit
Visszacsókolnék
63 szavazat
1/38 anonim válasza:
Részegen volt már ilyen. :D Azóta fel se merült.
3/38 anonim válasza:
legalább a heteró kategóriába ne rakjatok homo kérdéseket. nehéz megérteni, hogy a többséget ez nem érdekli és zavarj?
4/38 anonim válasza:
Agyonverném és többé szóba se állnék vele
5/38 anonim válasza:
4-es nagyon nagy paraszt vagy! Mi lenne ha IQ-val intéznéd és nem ököllel?
6/38 anonim válasza:
Az agresszív megnyílvánulás után feltételezhető, hogy nem a legélesebb kés a fiókban a 4-es kolléga. :D
7/38 anonim válasza:
#4: ha agyonvered, arra már nem lesz szükség. 😃😃😃
8/38 anonim válasza:
Azért mert ti (5-ös 6-os ) olyan melegek vagytok mint egy kemence,attól még más nem az.És mivel a legjobb barátom tudja hogy undorodom a fasziktól,ezért kijárna neki egy két pofon.
9/38 anonim válasza:
"Kedves" 8-as! Az erőszak nem megoldás!Butaságra vall!
10/38 anonim válasza:
Ha valaki tudja hogy nem vagyok meleg mert előtte ELMONDTAM neki,és ennek ellenére erőszakosan lekapna akkor mit adjak neki nobel díjat? Akkor ti simogassátok a lelküket,én meg pofánverem. Rám már akaszkodott meleg,tudom milyen az,ti csak fikcióként élitek meg. Ha valaki elsőre nem érti meg,és másodikra sem,az harmadikra sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!