Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legjobb szexélménye amire sokszor
visszaemlékszel?
Figyelt kérdés
Mitől volt emlékeztes? Hány évesen volt?
Én 20 évesen találkoztam egy szűz fiúval. A képein cuki volt de élőben még annál is jobban nézett ki. Egy belvárosi lakásba várt. Nagyon helyes volt élőben. Még szebb volt, mint élőben. Nagyon jól csókolt és az izmos karjait élvezet volt tapizni. Az este során 3 aktus volt. Iszonyatosan jó volt. Aztán még egyszer láttam őt és soha többé. Az a csók ahogy ő csókolt az nagyon megfogott. Egyszerűen olyan volt mint vmi mesében a herceg.
Legenybucsuban mikor ravettek h szopjam le oket es kaptam nemi tiszteletdijat
2021. okt. 18. 16:31
2/13 anonim válasza:
Egy párral találkoztam. Olaszok voltak és egyszerűen az a hév ahogy dugtak, stb. Persze a 2 farok is izgi volt, hisz míg egy dugott a másik a számba volt. A végén pedig az egyikük szopott és a másik smárolt velem. Brutális élmény volt. Aztán zuhanyoztunk ahol még a másik is leszopott pedig nem gondoltam, hogy 2x el tudok sülni. Talán attól is jó élmény, hogy sose láttam újra őket mert turisták voltak. Ők 21 és 19 évesek voltak én pedig 16,5 voltam. Nagyon szép emlék a mai napig is. Sajnálom, hogy nem tudom a nevüket mert jó lett volna újra. Facen akár látni mi van velük, stb.
2021. okt. 18. 17:04
3/13 anonim válasza:
Melegből még csak egy volt, így arra :) Férfias férfi volt, lehet azért nem jött be annyira. Lányos fiúval próbálnám még ki, hátha az jobb lenne.
2021. okt. 18. 17:06
4/13 anonim válasza:
Amikor melegbulin megismerkedtem egy pasival, tele volt élettel, tele volt energiával, nagyon egymásra hangolódtunk, és megbeszéltük, hogy felmegyünk hozzá szexelni.
Hát már odafele megdugott egy padon, életem legjobb dugása volt, egy igazi alfahím volt, néha még ma is összejárunk.
2021. okt. 18. 18:07
5/13 anonim válasza:
Amikor megdugtam Janis Joplint! Iszonyat volt! Jó drogos!
2021. okt. 18. 19:16
6/13 anonim válasza:
Mikor négy aktívval töltöttem egy éjjelt,na azt soha nem felejtem el,de ők sem:)
2021. okt. 19. 04:28
7/13 anonim válasza:
Egyszerre ketten kényeztették a farkamat. Annyit még sosem spricceltem, mint akkor.
2021. okt. 19. 07:50
8/13 anonim válasza:
Miért pontoztak le? Mi az oka?
2021. okt. 19. 16:07
9/13 A kérdező kommentje:
Vki mindenkit lepontoz. Ez a hobbija.
2021. okt. 19. 17:28
10/13 anonim válasza:
Három vékony kis tinifiú izgatott a szájával, nyelvével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!