Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak titeket zavar ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak titeket zavar ha szőrös az aktív pénisze?

Figyelt kérdés
Nem igénytelen szőrös csak szőrös. Tehát azért karban van tartva valamennyire. Kort is írj.
2021. okt. 17. 23:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
5-ös, nem mondok ilyet, hogy szőrös a farka körül. Simán fanszőrzetnek hgívom. A kérdésre válaszolva, azért a teljesen természetes nem jön be. Max az 1 hónapos szőr még lehet szerintem szexi. Én is havonta trimelem. Ja és a herezacskó jobb, ha szőrtelen.
2021. okt. 18. 13:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gondolom soha az életben nem használtad még a kifejezést, és mindenkit kijavítottál aki így mondta. Tuti szerettek érte :D Egyébként nyelvtanilag helyes, és értelmes kifejezés akkor ha neked pl. nem tetszik, vagy nem érted. ;D

Ez kb. olyan mintha korrigálnád, hogy valakinek az orra folyik hanem az orrváladéka.

2021. okt. 18. 16:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az egy hónap +1 napos szőr amúgy már nem jön be? Ránézésre állapítod meg hány napos, vagy meg szoktad kérdezni? Ha múlt hónap február volt, akkor még március elején jó? Vagy melyik egy hónap szerint számolod?
2021. okt. 18. 16:09
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

"Egyébként nyelvtanilag helyes, és értelmes kifejezés akkor ha neked pl. nem tetszik, vagy nem érted."

A kérdező péniszt írt és nem konkrétan arra volt kíváncsi, így szerintem nem helyes nyelvtanilag. Szerintem inkább te akadékoskodsz. Az orrfolyásos példa nem jó. Max akkor lenne jó, ha azt állítaná, hogy a füle folyik, miközben az orra folyik.

"Ránézésre állapítod meg hány napos, vagy meg szoktad kérdezni? "

Ránézésre állapítom meg, hogy hány napos. Tudod ránézésre ki lehet körülbelül következtetni.

2021. okt. 18. 19:16
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
De, mert ez egy kifejezés mint a szőrös farok, ezt így használjuk. Szó szerint nincs sok értelme, mint ahogy a folyik az orromnak se, meg fociban a kezezés sem csak akkor valósul ha a kezeddel érsz a labdához. Ez akkor is így van, ha te képtelen vagy nem szó szerint értelmezni a dolgokat. Az a te problémád, nem kell másokba beleállni miatta. Igen, most már inkább én akadékoskodom mert nem bírom befogni, ha ilyen álintellektuális, tudálékos birkákkal találkozom :D
2021. okt. 18. 20:15
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Na végre beismerted, hogy nem én akadékoskodok, hanem te vagy az egyetlen, aki ezt csinálja! Látom unatkozol nagyon. Bár nekem lenne ilyenekre időm..
2021. okt. 18. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Volt rá időd :D
2021. okt. 18. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
:D
2021. okt. 18. 22:49
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem zavar, sőt inkább épphogy bejön. Nekem egy pasinak a farka úgy tetszik ha van rajta szőr, szexinek tartom 😋
2021. okt. 19. 20:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a szőrost.
2023. febr. 6. 18:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!