Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkedveltem egy fiút és ő csak barátként néz rám de mindennap találkozunk és csak bennem bízik de nekem ez fáj mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hali!!Szóval az egész úgy kezdődött,hogy elmentünk szórakozni a barátaimmal de nem tudtam,hogy őt is hívják így nem annyira akartam elmenni de végül elmentem.Nem annyira bírtam mivel a legjobb barátom exe volt és ez a barátoknál úgy van,hogy nem kommunikálunk az exeinkkel :D.De végül ő is jóba lett vele és mindennap együtt voltunk.Tudta,hogy meleg vagyok és mindig kérdezgetett ezzel kapcsolatba aztán eltért az egész arra,hogy hülyeségből mondta,hogy ő bi és mindig ölelgetett és összekulcsolta a kezem az övével.Azt hittem,hogy tényleg akar valamit és nagyon megkedveltem.Ezt tovább folytatta és mind azt hittük,hogy kedvel engem.De a nap mikor bevallottam neki,hogy kedvelem már azelőtt rosszul éreztem magam mintha tudtam volna,hogy nem fog sikerülni.És bevallottam és elutasított.Ez abbamaradt aztán tovább folytatta és olyanokat mondott,hogy az enyém vagy(ezt azelőtt is mondta)és manipulált de nagyon.A barátaim már látták,hogy ki vagyok és nem akarták,hogy beszéljek vele többet amit meg is értettem de mégis úgy voltam/vagyok vele,hogy ha nincs velem szomorú vagyok de ha ott van akkor szorongok.Másodjára bevallottam nem tudom miért.Az úgy történt,hogy sétáltunk a többiekkel és egy barátom coming outolt biszexuálisként és azt mondták neki,hogy van egy érzésem,hogy te is az vagy.Végül mindenki hazament, ketten maradtunk és egyedül maradtunk azt mondta mondjam el mi van mert gyomoridege van már ettől.És én nem tudtam ezért felhívtam az egyik barátom,hogy mesélje el neki a dolgokat (azt mondta,hogy fura ha bármikor megölelünk te úgy csinálsz mintha féltékeny lennél)erre azt válaszolta,hogy,,jaaaa azt csak azért,hogy ne sértődj meg" ez teljesen lesokkolt mert nem értettem mire gondolt.Szóval inkább manipulált minthogy elmondja az igazat:D.Aztán ráírtam mert nem hagyott nyugodni a gondolat,hogy ez mire volt jó neki.És annyit írt angolul,hogy ,it was fun xdd sory xd".Itt mindenkinek betelt a pohár.Nem értette senki miért nem vágtam le az életemből már itt.Ezt megbeszéltük én eldöntöttem,hogy nem beszélek vele egy ideig (étkezési zavaraim lettek nem volt étvágyam és folyton fogytam az idegességtől nagyon magamba fordultam szintén elkezdtem cigizni miatta mert azt gondoltam,hogy ,,menőbbnek" fog tartani mivel ő is cigizett és cukinak gondoltam azt,hogy mindig odaadta az övét bármikor volt neki és ő akarta nekem mindig meggyújtani ami miatt elakartam kezdeni cigizni én se értem mit gondolhattam).De mindenhol ott volt így újra folytatódott minden.Itt már teljesen kivoltam.A barátaim már kiabáltak rám,hogy sebezhetővé váltam rám se ismernek és ha én nem lépek ők fognak.(ez akkor volt mikor meglátták,hogy rám írt,hogy ez ki meg miért követ) valami ilyesmi volt és mérgesek lettek nagyon mert úgy csinált mintha féltékeny lett volna.Így egy nap mindent elmondtam neki.Köpni nyelni nem tudott.Nem gondolta,hogy minden rossz ami velem miatta van és,hogy teljesen tönkretett.Elmeséltem mindenkinek,hogy vége elmondtam a dolgokat de nekik ez nem elég és még mindenki nagyon mérges rá.A szüleim is volt,hogy már eltiltottak tőle.Most szombaton volt egy barátomnak szülinapja és ő is megvolt hívva.Én voltam vele csak mert a többiek ha hozzászóltak volna szétmarcangolták volna.Hamarabb ment hazamint a többiek és kényelmetlenül is érezte magát mivel mindenki csak beszólt neki és szídta(én is vele akartam menni de a többiek nem hagyták annyira mérgesnek még nem láttam őket).Mikor elment kaptam egy nagy szídást,hogy folyton a seggébe ülök és nem bírom ki nélküle ami sajnos igaz.Hazamentünk és azt mondta ez a fiú,hogy hagyom,hogy irányítsanak engem és,hogy kontrollálnak.De sajnos tudom,hogy csak jót akarnak nekem és csak törődni akarnak velem,hogy végre legyen ennek vége.Mit tehétnék?Nincs senki akibe megbízik csak én és egyedül maradna és nem tudná senkinek elmondani a problémáit mert én vagyok az egyetlen lelkitámasza és nem akarom egyedül hagyni.Lehet megérdemelné amiatt amit velem tett de ígyis mindig vele akarok lenni.2021. okt. 17. 21:57
11/20 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek és próbálkozom.
De tényleg nem gondoltam volna,hogy én fogok ilyen rossz szituációba keveredni.A szüleim már terveznek elvinni pszichológushoz.Ez a személy is tudja,hogy miatta fogok menni.De remélem nem akarja majd,hogy többet ne beszéljek vele.
2021. okt. 18. 11:13
12/20 anonim 

válasza:

Nem miatta mész, hanem magad miatt. Felejtsd ezt már el. :D Nem létezik olyan, hogy miatta. Mindig mindenki saját maga a kárának(mentálisan) az okozója. Te okozod saját magadnak ezt a lelki állapotot. Nem pedig ő, így nem őt kell hibáztatni, hanem magadba nézni, hogy mégis mit rontasz el. Így lehet fejlődni. Nem a másik a hibás, hanem mindig saját magunk. Majd a pszichológus szépen rávesz érvekkel, tanáccsal, akár terápiával, hogy hogyan kezelj helyzeteket. Nagyon tapasztalatlan vagy még, ami fiatalon még teljesen természetes. De ezt majd, ha egyszer vissza olvasod évek múlva, akkor jót fogsz cringelni rajta. :D
13/20 A kérdező kommentje:
Ezzel sajnos nem tudok teljesen egyetérteni.2 hónapig hazudozott és mikor tényleg elhittem,hogy lesz valami akkor bevágja,hogy csak vicc volt az egész?Nemigen.Nem lenne ez a lelki állapotom egyáltalán ha ő nem lenne és én nem hibáztatom magam de az biztos,hogy őt igen.Teljesen jól voltam míg ő nem volt.Lehet te is máshogy gondolnád ha személyesen láttad volna a történteket mint a barátaim.Ő a hibás ezekért.Nem volt semmi bajom eddig.
2021. okt. 18. 12:29
14/20 anonim 

válasza:

Jaj, engem már bántalmaztak is. Tudnék én mesélni szaftos dolgokat. Ne haragudj, de nudli a "problémád". Sok ilyennel fogsz még találkozni az életben. Még rosszabbakkal is. Én is hibás voltam a saját sérüléseimnél, mert nem láttam át pl az elkövetőn.(mivel tapasztalatlan voltam) Mert elvakított az ostobaság és a bizalom. Miközben már az elején látni lehetett, hogy valami sántít. Ez nálad is biztos így van, csak még nem látod át. Majd, amint lenyugszol és túl leszel ezen, akkor majd rájössz, hogy hülye voltál. De mondom, nincs ezzel baj. Még sokat fogsz úgy is tapasztalni. Önsajnáltatással meg nem fogod megoldani a problémáidat. Más ezen röhögne, hogy ez a legnagyobb problémád az életben. És nem bántásból most sem, de ez nem probléma. Csak te a fejedben annak érzed, mivel torz a gondolkodásod most. Ennyi az egész. Majd túl leszel rajta és akkor majd másképp fogod látni ezt az egészet. Azt jól jegyezd meg, hogy olyan nem létezik, hogy csak a másik a hibás. Mindig mindenhez két fél kell. A bántalmazó kapcsolatoknál is. A bántalmazott is hibás, hiszen tűri és gyáva ellenállni. Szerinted akkor az nem hibás? :D Hát dehogynem. A bántalmazó se létezik a bántalmazott nélkül. Ez nagyon összetett dolog, de nagyon torz gondolkodások kellenek ahhoz, hogy valaki eltűrje az alkesz, bántalmazó férjét(pl nő). Legrosszabb, amikor ebből még gyerek is van. Szétb*szták az egész életét már gyerekkorban. Na mindegy, még gyerek vagy te is, de tényleg nincs ezzel gond. Majd ahogy idősödsz, tapasztalsz, úgy másképp fogod látni a dolgokat. Pszichológus meg sokat tud segíteni, viszont azt sose várd, hogy majd ő helyetted megoldja a problémáid. Pszichológus csak tanácsokat tud adni, amit vagy megfogadsz, vagy nem. Minden rajtad áll.
15/20 A kérdező kommentje:
Halii.Tudom,hogy ez nem a legnagyobb probléma a világon de nekem persze,hogy ez.Első tapasztalat és szerintem ez nem gyerekes sem ostoboság főleg ha szerelmes vagy.Sajnos előre tudom,hogy ezen a storyn nem fogok nevetni mert tudom jól,hogy mennyire rossz volt.De ha ezen túlesek szerintem a második nem lesz olyan nehéz mivel tanultam már a leckéből és nem fogok beleesni újra egy ilyen szituációba.Mert az elején megkérdem,hogy hülyít vagy ténylegesen kedvel e.De azt nem értem mivel sajnáltatom magam?Nem mondom már senkinek mert nem akarok több veszekedést ezért most döntöttem el,hogy ideírok vagy a jegyzetembe írom le az érzéseimet,hogy könnyebb legyen de már nem sok minden segít.Az én gyerekkorom se volt jobb.Apum alkoholista és verte anyumat.Nem volt semmise könnyű.De ugyanakkora tehernek érzem ezt is.Magamat is sokszor látom benne mert az ő apja is alkoholista ezért próbálok segíteni neki is ha már magamon nem tudok.Egyáltalán nem hibás az aki tűri és nem gyáva.Retteg mi lesz ha kiáll magáért és mit csinál a másik.Volt aki bátor volt és elvált de gyilkossággal fenyegetőzőtt vagy meg is tette.De szerintem az is bátor és erős aki tűri azt a fájdalmat amit érez.
2021. okt. 18. 20:43
16/20 anonim 

válasza:

Ezt is rosszul látod, de majd szakember helyre tesz. Egyébként addig nem lehet valakin segíteni, amíg nem akar saját magán. Még, ha az életedet adod érte, akkor sem fogsz. Pszichológushoz is csak úgy van értelme menned, ha te döntötted el és te akarod a változtatást, mert mások befolyása által semmit nem fogsz változtatni. Beteges mindkét részről az erőszak. Az is mentális beteg, aki tűri és az is, aki elköveti. De teljesen mindegy, részemről lezártam. Még egy naiv, tapasztalatlan gyerek vagy. Majd átlátsz később dolgokon. Sok sikert!
17/20 A kérdező kommentje:
Still letting you play with my heart
Cause maybe i want you to
Szerintem ez jellemzi a legjobban helyzetem.Akarok pszichológushoz menni de nem akarok tőle eltávolodni.Ezért vagyok tehetetlen.Szerintem ennek akkor lesz vége ha valakit megismerek aki kedvelni fog igazán.
2021. okt. 18. 20:57
18/20 A kérdező kommentje:
Jaj apám :DD.Am továbbléptem mondhatni és már nem érdekel.Még beszélünk de nem vagyunk olyan közeli barátok.Ilyen kis bro haverjei lettek és teszi most magát ilyen nagyfiúnak szegény.Csak nehezebb lett bízni a fiúkba és mivel nehezen hiszem el,hogy tényleg kedvel valaki.De még ezen javítok.
2022. máj. 7. 01:12
19/20 anonim 

válasza:

Mikor tanulják meg az emberek, hogy nem írunk egybe annál több szöveget, mint amennyit egy levegővel ki tudunk mondani?
20/20 A kérdező kommentje:
hallod 19/19 sirj miatta ha annyira faj ugy irok ahogy szeretnek isten orizz valamit ne ugy irjak ahogy neked nem tetszik 😭😭😭 meg irok egy kicsit hogy idegesitselek mert ezt mar egy levegovel nem tudnam kimondani jo?halo
2024. márc. 23. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!