Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkedveltem egy fiút és ő csak barátként néz rám de
mindennap találkozunk és csak bennem bízik de nekem ez
fáj mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hali!!Szóval az egész úgy kezdődött,hogy elmentünk szórakozni a barátaimmal de nem tudtam,hogy őt is hívják így nem annyira akartam elmenni de végül elmentem.Nem annyira bírtam mivel a legjobb barátom exe volt és ez a barátoknál úgy van,hogy nem kommunikálunk az exeinkkel :D.De végül ő is jóba lett vele és mindennap együtt voltunk.Tudta,hogy meleg vagyok és mindig kérdezgetett ezzel kapcsolatba aztán eltért az egész arra,hogy hülyeségből mondta,hogy ő bi és mindig ölelgetett és összekulcsolta a kezem az övével.Azt hittem,hogy tényleg akar valamit és nagyon megkedveltem.Ezt tovább folytatta és mind azt hittük,hogy kedvel engem.De a nap mikor bevallottam neki,hogy kedvelem már azelőtt rosszul éreztem magam mintha tudtam volna,hogy nem fog sikerülni.És bevallottam és elutasított.Ez abbamaradt aztán tovább folytatta és olyanokat mondott,hogy az enyém vagy(ezt azelőtt is mondta)és manipulált de nagyon.A barátaim már látták,hogy ki vagyok és nem akarták,hogy beszéljek vele többet amit meg is értettem de mégis úgy voltam/vagyok vele,hogy ha nincs velem szomorú vagyok de ha ott van akkor szorongok.Másodjára bevallottam nem tudom miért.Az úgy történt,hogy sétáltunk a többiekkel és egy barátom coming outolt biszexuálisként és azt mondták neki,hogy van egy érzésem,hogy te is az vagy.Végül mindenki hazament, ketten maradtunk és egyedül maradtunk azt mondta mondjam el mi van mert gyomoridege van már ettől.És én nem tudtam ezért felhívtam az egyik barátom,hogy mesélje el neki a dolgokat (azt mondta,hogy fura ha bármikor megölelünk te úgy csinálsz mintha féltékeny lennél)erre azt válaszolta,hogy,,jaaaa azt csak azért,hogy ne sértődj meg" ez teljesen lesokkolt mert nem értettem mire gondolt.Szóval inkább manipulált minthogy elmondja az igazat:D.Aztán ráírtam mert nem hagyott nyugodni a gondolat,hogy ez mire volt jó neki.És annyit írt angolul,hogy ,it was fun xdd sory xd".Itt mindenkinek betelt a pohár.Nem értette senki miért nem vágtam le az életemből már itt.Ezt megbeszéltük én eldöntöttem,hogy nem beszélek vele egy ideig (étkezési zavaraim lettek nem volt étvágyam és folyton fogytam az idegességtől nagyon magamba fordultam szintén elkezdtem cigizni miatta mert azt gondoltam,hogy ,,menőbbnek" fog tartani mivel ő is cigizett és cukinak gondoltam azt,hogy mindig odaadta az övét bármikor volt neki és ő akarta nekem mindig meggyújtani ami miatt elakartam kezdeni cigizni én se értem mit gondolhattam).De mindenhol ott volt így újra folytatódott minden.Itt már teljesen kivoltam.A barátaim már kiabáltak rám,hogy sebezhetővé váltam rám se ismernek és ha én nem lépek ők fognak.(ez akkor volt mikor meglátták,hogy rám írt,hogy ez ki meg miért követ) valami ilyesmi volt és mérgesek lettek nagyon mert úgy csinált mintha féltékeny lett volna.Így egy nap mindent elmondtam neki.Köpni nyelni nem tudott.Nem gondolta,hogy minden rossz ami velem miatta van és,hogy teljesen tönkretett.Elmeséltem mindenkinek,hogy vége elmondtam a dolgokat de nekik ez nem elég és még mindenki nagyon mérges rá.A szüleim is volt,hogy már eltiltottak tőle.Most szombaton volt egy barátomnak szülinapja és ő is megvolt hívva.Én voltam vele csak mert a többiek ha hozzászóltak volna szétmarcangolták volna.Hamarabb ment hazamint a többiek és kényelmetlenül is érezte magát mivel mindenki csak beszólt neki és szídta(én is vele akartam menni de a többiek nem hagyták annyira mérgesnek még nem láttam őket).Mikor elment kaptam egy nagy szídást,hogy folyton a seggébe ülök és nem bírom ki nélküle ami sajnos igaz.Hazamentünk és azt mondta ez a fiú,hogy hagyom,hogy irányítsanak engem és,hogy kontrollálnak.De sajnos tudom,hogy csak jót akarnak nekem és csak törődni akarnak velem,hogy végre legyen ennek vége.Mit tehétnék?Nincs senki akibe megbízik csak én és egyedül maradna és nem tudná senkinek elmondani a problémáit mert én vagyok az egyetlen lelkitámasza és nem akarom egyedül hagyni.Lehet megérdemelné amiatt amit velem tett de ígyis mindig vele akarok lenni.
Észrevettem,hogy sok mindent nem túl érthetően írtam bocsánat.
(ez ki meg miért követ) ezt arra értette,hogy a privát insta fiókomon miért követ ez a fiú?
2021. okt. 17. 22:01
3/20 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy megbeszéltem vele már mindent de még mindig olyan nehéz és már tehetetlen vagyok.
2021. okt. 17. 22:02
4/20 anonim válasza:
Most vagy tényleg manipulál téged, és élvezi, hogy rá vagy kattanva, pedig ő nem akar tőled semmit,
Vagy ő neki ez így teljesen normális viselkedés, és fogalma sincs róla, hogy neked ez mennyire rossz.
2021. okt. 17. 22:41
5/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem tudatosan csinálta de akkor mégse értem miért folytatta akkoris mikor bevallottam neki.
2021. okt. 17. 22:46
6/20 anonim válasza:
A barátaidnak igaza van, el kell felejtened ezt a fiút. Még ha szeretne is tőled valamit, annyi red flaget ejtett el, hogy kapcsolatban lenni vele is pokoli lenne valószínűleg. Toxikus.
2021. okt. 18. 00:38
7/20 anonim válasza:
Figyelj, ostoba vagy és tapasztalatlan. Én elhiszem, hogy itt a rózsaszín felhő, de láss reálisan. Ő szimplán jatszadozik veled. Ne írj rá, töröld ki a picsbe. Ha meg ennyire magányos vagy, akkor keress pszichológust. Ezt is csak tanácsból írom. Meg ne haragudj, de mi az, hogy miatta akartál cigizni. Ez k*rva gáz. Legyen már benned tartás és önbizalom. Ennyire nem szabad alázkodni. Így úgy kifognak használni, hogy csak pisloghatsz. Ne másoknak akarj megfelelni. Ha valaki nem fogad el, akkor kuka. Meg ne másokat okolj a saját problémáidért. Te vagy a hibás, hogy lefogytál, nem ő. Tessék a gondolkodásodon változtatni. Ha egyedül nem megy, akkor meg ott van szakember.
2021. okt. 18. 01:32
8/20 A kérdező kommentje:
A rózsaszín felhő az már olyan rég elment.Hiába tudom,hogy csak játszadozik velem de nem tudok mit csinálni mert kedvelem.A pszichológus meglesz.A cigizésbe igazad van tényleg k*rva gáz.
Nem őt hibáztatom,hogy lefogytam de miatta/érte fogytam le nem magamért.
2021. okt. 18. 07:27
9/20 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy megfelelési kényszer. Mi, az nem magadért fogytál le? Hát mi a fene? Másért ne tegyél meg semmit. A párkapcsolat arról szól, hogy a párod elfogad olyannak, amilyen vagy. Saját magad miatt változtass, ha téged zavar, de más kedvéért. Ez nagyon rossz út.
És igen, marad a pszichológus, mert nagyon torz ez a gondolkodás. Félre ne érts, nem hibáztatlak, vagy bántalak. Ebben sokan bele esnek. Gondolom fiatal is vagy. Ott még ez jobban elfogadható, de felnőttként már mondjuk egyáltalán nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!