Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem dolgozik kevés meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem dolgozik kevés meleg STEM-ben?

Figyelt kérdés

Szóval aki nem tudná STEM=science, technology, engineering & mathematics.

Én amúgy nem vagyok meleg, csak egyik nap realizáltam, hogy nem hiszem hogy ismerek ilyet. BME-s vagyok, vannak ismerőseim más TTK-s, mérnök, infós tanulmányokkal, multinál dolgozom mérnökként, stb. Olyan embert biztos nem láttam ilyen körökben, akiről lerí hogy meleg. Vajon ez miért van így?

2021. okt. 17. 01:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért "lovagolnak" ezen, mert te is annyira nyitott voltál hogy amikor azok az emberek akiknek több rálátásuk van közölték hogy ez azért talán annyira nem stimmel, akkor amellett kezdtél kardoskodni hogy márpedig a sztereotípiák jogosak. Szerintem fentebb egész civilizáltan kifejtettük miért nincs így, és a kérdésedre is kaptál rendes válaszokat szóval különösebben nem értem mi bajod. Ez a kiről éreztem azt hogy meleg és kiderült tényleg az, ez olyan mint az egyéb megérzések. 100-ból kettő ha bejön, de csak az a kettő marad meg "hogy na ugye! én megmondtam!", a másik 98 elfelejtődik. Én pl. csomó heterot hittem már melegnek.
2021. okt. 17. 16:11
 22/27 A kérdező kommentje:

#17,18

Azt nem mondtam, hogy minden romára jellemző a bűnözés. Azt feltételeztem, hogy statisztikailag is ki lehetne mutatni korrelációt. Ebből max annyit lehet kijelenteni, hogy a romák mennyivel nagyobb eséllyel követnek el bűncselekményt mint a nem romák. Azt hogy ezt hogy értelmezed az más kérdés. Nyilván egy szélsőjobbos azt mondaná, hogy genetika, egy (normális) balos, meg hogy van probléma, felzárkóztatásra van szükség.

Viszont egy átlag embernek aki nem foglalkozik statisztikákkal, ott a sztereotípia. Élettapasztalatok, tanult dolgok alapján feltételez valamit. Ez lehet jó, lehet rossz. És vannak becsületes, jószívű romák ez tény, de ha megkérdeznék 100 átlag embert hogy milyen szívesen időzik éjszaka a blahán, szerintem inkább nemleges választ adnának. Ez egy védekezési mechanizmus. Mi a következménye? Szerintem egyrészt a nem bűnöző romák nyilván kirekesztve érzik magukat. Másrészt, aki ez alapján a sztereotípia alapján ítélkezik, kisebb eséllyel lesz kirabolva, összeverve.

Nyilván engem is be lehetne skatulyázni bizonyos dolgok alapján, de nem hiszem, hogy bármin ennyire felhúznám magam, mint itt egyesek. Mintha el akarnának határolódni a "nőiesebb" melegektől.

2021. okt. 17. 16:18
 23/27 A kérdező kommentje:

Itt az uccsó pár hozzászólás volt hasznos.

Az elejét olvasd már vissza. Vagy válaszoltak valamennyire, és leereszkedően elkezdtek jönni, hogy milyen szörnyűek a sztereotípiák, vagy csak simán beböfögtek valami "Ezt se tudod te gyökér?" hangvételű választ.

De végülis néhány választ kaptam, meg inkább utána olvastam cikkekben. Csak "az a bajom", hogy nem értem miért sértődtek meg itt emberek, meg újabb kérdéseket vetett fel.

Én a "lerí hogy meleg" kifejezést nem szántam sértőnek. Nyilván mindenki érti mire gondoltam.

Ha egy külföldi hasonló anonim oldalon megkérdezi, hogy mivel magyar vagyok van-e lovam, bajszom, meg miért szavazok Vityára, akkor nevetek egy jót és elmagyarázom a dolgokat.

2021. okt. 17. 16:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én sosem nyomnám, de megértem akik ennek áldozzák az életüket."

Én nem értem meg, mert tönkre teszik saját magukat. Ilyenkor kéne tudatosan élni és akin látni, hogy testképzavara van és függő, azt meg elküldeni kezelésre. Ezek a dolgok nem különbek az alkoholizmustól, vagy dorogozástól. Nyilván jóval kevesebb arányban fordul ez elő, viszont egyáltalán nem normális. Tesztoszteron és ösztrogén egymásba tud alakulni. Mivel férfiakban dúl a tesztoszteron, ezért felesleges még hozzá adagolni. Emiatt a hormontöbblet miatt egy részük átalakul ösztrogénné. Nőkben alig termelődik tesztoszteron, így ők persze, hogy jobban elférfiasodnak, hiszen bennük alig van. Férfiakban meg mivel alapból van(egyénfüggő, hogy naponta kinek mekkora koncentrációban termelődik), ezért felesleges még hozzá adagolni. A szervezetünk kialakította szépen saját magát, nem kell azt tunkolni hormonokkal(ha normális a működés nyilván). Az ember nem arra lett kitalálva, hogy felfújja magát, mint a lufit. Azért írtam, ha valaki nyomatja ezt ezerrel, akkor bizony lehetnek ilyen hatásai férfiaknál, mivel jócskán kapják az ösztrogént is így. Bár gondolom már ehhez tényleg mentálisan nagyon alul kell lenni, hogy valaki ilyen szinten tolja. A lényeg, hogy egészségtelen és káros mindkét nemre nézre adagolni hormont és ezeket nem kéne elfogadni. Bár a szelekció úgy is megteszi a dolgát, szóval mindegy. Agressziót is növeli egyébként, meg szexuális érdeklődés csökkenést(akár impotenciát) is okoznak ezek a kedves szerek. Szóval, ha valakinek ez megéri, hát csak hajrá. Egyébként az a "erőfokozó" szer is kamu. Nem jut eszembe most a neve, de sok kondis használja. Úgy adják el a szert, hogy fokozza az erődet, energiádat, kitartóbb leszel. Na, ez a tipikus placebo hatás. Már bebizonyították erre a szerre is, hogy semmilyen pozitív hatása nincs ezekre a felsorolt dolgokra. Szóval az is csak a pénzt szórja, aki ilyenekre költ. :D Csak egyszerűen manipulálják, motiválják saját magukat azzal, hogy bevettek egy pirulát. Miközben valójában semmi hatása nincs. Szóval vannak vicces dolgok. De egyébként ezeket rendes gyógyszerekkel is lenyomtak ilyen kísérleteket. Kapszulákban kicserélték a gyógyszert(port) pl cukorra. Érdekes módon mindenki ugyanúgy meggyógyult. Szóval azért az agynak jó nagy befolyása van, csak még mindig nem tudjuk tudatosan használni. Na mindegy, már nagyon elkalandoztam.

Genetika egyébként nagyban befolyásolja a jellemünket. Az örökletesség nagyon magas a tulajdonságokra. Viszont a környezet is befolyásolja. Minden tulajdonságot gének és környezet együttes hatása okoz. Melegeknél is van ilyen is, olyan is. Sőt én különválasztanám őket több "csoportra". Van, aki annak születik(tehát genetikailag(gének, hormonok, sb) szinte teljesen meghatározott) és van akit még pluszban nagyban befolyásol a környezet. Nekem pl van ikertesóm is. Mindketten homik vagyunk, génjeink 50%-ban azonosak és azonos környezetben neveltek. Nyilván nem véletlen, hogy mindketten azok lettünk. Ikerkutatással fedeztek fel egyébként sok genetikai örklödésmintázatot. Többek között a személyiségjegyeket is. Hogy mi történik azonos genotípussal, de eltérő környezetben felnevelet gyerek jellemfejlődésében.(ketté válaszjták ikreket és külön vannak felnevelve). Érdekes módon alig volt személyiségbeli különbség. Szóval pl a személyiséget a gének nagyon nagy mértékben kódolják. De itt sem kell a környezeti hatásokat figyelmen kívül hagyni, mert azok is tudnak jócskán nyomást gyakorolni. Főleg a traumák. Nekünk egyébként mindkettőnknek van egy gyerekkori traumája(szexuális jellegű), amit én tudok, hogy befolyásolta a szexuális orientációt, de ehhez kellett genetikai hajlam is. Egyébként így kell elképzelni szinte mindent. Pl: A tüdőrákra való hajlam mindenkinél genetikailag meghatározott egy szinten. Mondjuk nekem a tüdőrákra való genetikai hajlamom kb 60%. A tiéd pedig 10%. A dohányzás mondjuk megemeli ezt a százalékot 10%-al, mert az érintett sejtekben mondjuk rengeteg mutáció történik, ami jócskán megtolja ezt az alapvető genetikai hajlamot. Szóval kb kimondható, hogy én a 60%-mal még passzív dohányosként is tüdőrákban fogok meghalni, míg mondjuk te, aki dohányzik és 20%-ra növelte az esélyét, még úgy sem lesz tüdőrákos.(Természetesen nem csak a tüdőt érinti a dohányzás, de ez csak egy példa volt). Egyébként vannak már olyan kutatások, hogy pl az anyai x kromoszómához is köthető ez az orientáció kialakulás. Az is pl gyakori, hogyha egymás után születnek azanos nemű testvérek, ott nagyon gyakran minimum 1 meleg.(pl 3 fiú, v 3 lány).

A nőiesebb melegek(Akikről nagyon látszik) az 100% hogy már embrionális korban teljességében ez kialakult nála. Akár hormonális hatás miatt. Nagyon sokminden lezajlik egyedfejlődés során, így nehéz egy konkrét dologra ezt ráfogni ezt. A lényeg, hogy sok mindennek kell történnie, hogy ez bekövetkezzen. Úgy, mint ahogyan a hajad vagy szemed színe is genetikailag meghatározott. Csak azokat sokkal könnyebb nyomon követni. Konkrét öröklődési mintázathoz nem tudjuk kötni a melegséget még(anyai x kromoszóma is még csak feltételezés). A szem az meg rohadt egyszerű. A világos szem recesszíven öröklődik, a barna szem pedig dominánsan. Két világos szemű embernek nem lehet barna szemű gyereke, viszont két barnának lehet világos szemű gyereke. ha aszólők heterozigóták. Ezt a példát csak azért írtam, mert van, amiről már tudjuk, hogy hogyan öröklődik. Tulajdonságokat pontosan nem, de az biztos, hogy genetikailag nagyban meghatározott.

A problémájuk az embereknek itt azzal volt, hogy olyan dolgot állítasz, ami nem fedi a valóságot. És abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy ez társadalmilag/környezetileg is meghatározott. Pl Dániában mindenki fosik arra, hogy meleg vagy és kivel élsz. Még a szomszéd öregasszony sem fog megbotránkozni azon, hogy mondjuk két férfi él együtt. Ellenben a magyar társadalommal. Gondolom érhető. Itt egy feminin férfit sokkal előbb fognak kinézni és kiközösíteni, mint mondjuk pl Dániában. Ezért is láthatsz kevesebbet ebből a sztereotipizált melegtípusból. Ennyi az egész. Egyébként, ha pszichológialag akarom megközelíteni a dolgot, akkor valójában a mi társadalmunkban még mindig a nőket nézik le. Ugye, mivel a meleg férfiakat sokszor a nőiességhez kötik. Női tulajdonság, stb. Akkor valójában mit is néznek le a másikban? A nőies tulajdonságokat, nem? Tehát a mi társadalmunkban a nőiesség még mindig alsóbbrendűbb, mint mondjuk máshol. De elég megnézni a nemek közötti fizetésbeli különbségeket. Azért ilyen sem létezik már sok helyen. Még valamelyest primitívebb helyeken sem. PL Szerbia. Szóval van még hova fejlődni. Nyugattól meg levagyunk maradva 100 évvel kb fejben. Ezért is menekül ki sok fiatal és teljesen megértem. Nem kell ezt a sok depis, irigykedő, rinyáló, panaszkodó, buvalb*szott képű embert nézni. Mindenki olyanná válik, mint amilyen a környezete hosszútávon. Egyébként ezeket nem azért írtam le, mert bármi negatívat feltételezek rólad, csak, hogy picit jobban értsd ezt az egészet. Ember=ember. Nem azért lesz valaki okosabb, mert ázsia, vagy fehér, vagy fekete. Semmi köze nincs hozzá. Gének és környezet együttese határozza meg. Afrikában sem azért buták az emberek, mert feketék(genetika), hanem mert elmaradott a társadalom/környezet. Nem kapnak olyan ingert a környezetből, ami fejleszti az agyat úgy, mint pl nálunk. Ha itt is kivennénk egy újszülött kölkök, beb*sznánk majmok közé, hogy felneveljék, hát biztos nem fogod beadaptálni már felnőttként egy modern társadalomba. Megint elkalandoztam, de remélem, hogy érted. Sztereotípiát nem véletlenül hívják annak.

2021. okt. 17. 17:20
 25/27 A kérdező kommentje:

#24 Köszönöm szépen a válaszod.

A testépítőkről annyit, hogy igenis meg lehet érteni ha valaki hajlandó az egészségét kockáztatni azért, hogy neves versenyeken színpadra álljon, meg megéljen belőle. Ugyanolyan, mint amikor egy bringás a Tour de France-t meg akarja nyerni. Akik szintén benyomnak egy fél patikát. Egy amerikai focisról, boxolóról ne is beszéljünk, akiknél általában van valami maradandó agykárosodás amikor 30-40 évesen nyugdíjba mennek. Vagy egy balerina is kicsinálja az ízületeit. Egyébként a kreatinról nem hallottam még hogy kamu lenne ha arra gondolsz.

Genetikához nem értek nagyon, érdekes volt amit írtál. Akkor viszont felvetődik a kérdés, hogy a "feminin meleg" viselkedés mennyire tanult, mennyire belső késztetés. Pl az ókori görögöknél mennyire voltak nőies melegek/biszexuálisak?

Én nem állítottam, hogy a homoszexualitásban bármi, vagy az ázsiaiak matektudása genetikán múlna, mert tényleg nem értek ehhez. Csak mondtam hogy vannak sztereotípiák amik valamin alapulnak. Az okok itt lényegtelenek voltak. Nem megyek oda az oroszlánhoz, mert megesz. Nem érdekel, hogy éhes, vagy csak unatkozik éppen. :D

Az hogy Magyarország miben van, miben nincs elmaradva a nyugathoz az is egy nehéz kérdés. Merem remélni, hogy a nők nincsenek itthon elnyomva. Legalábbis megfelelő értelmi képességű közösségekben. A wage gap-nek sok interpretációját hallottam már. Az egyik hogy megnézzük hogy mennyit keres egy átlag nő és férfi, egy országban. Ebben nyilván nincs benne az, hogy mennyivel több nő van egy alulfizetett szakmában (pl pedagógia) és több férfi egy jól fizetőben (STEM). Egy másik tanulmány nem említette, hogy konkrétan az USA-ban sokkal több nő dolgozik napi 4-6 órában (vagy mennyiben), a férfiak sokkal többet túlóráznak, meg még néhány ilyen szempont. Ami tényleg szívás az nyilván a szülés, gyes, stb. Itthon nem tudom mennek-e férfiak gyesre, de ha a férfi a munkája miatt, és általában a kora miatt többet keres, akkor érdemes az anyukának otthon maradni. A táplálásról, egyebekről nem beszélve. Azt simán képtelen vagyok elhinni, hogy azonos végzettségű, tapasztalatú, képességű férfi és nő, ugyanabban a pozícióban nagyon eltérő fizetést kapna.

Visszatérve a homoszexualitásra, itthon biztos nem egyszerű, de itt is gondolom van összefüggés az értelmi színvonal és a homofóbia között. De azért nem tartom normálisnak azt sem, ami pl az USA bizonyos részein, bizonyos körökben megy. A médiumok egy része, hollywood, stb nagyon nyomja az LGBTQ+ propagandát. Látszólag könnyebb nem heterónak lenni, mint annak, mert ünnepelnek a másságod miatt. Illetve túlreprezentáltak a filmekben, sorozatokban, hírekben. Meg az interszexualitás. Hol volt 10-20 éve? Hány százaléka volt a lakosságnak interszex akkor és most? Miért kell ennyit foglalkozni velük. Miért kell egyre több sminkelő tini vagy még fiatalabb fiút látni? Nyilván, mert ebben az életkorban, amikor keresik a helyüket a világban, azt látják, hogy a csapból is az LMBTQ dicsőítése megy. Aztán meglepő módon kívülállónak érzik magukat, szoronganak, depressziósok lesznek. És ez majdnem minden szociális kérdésre elmondható. A liberálisok átesnek a ló túloldalára, kisebbséginek sok mindenben könnyebb dolga lesz, kialakítják bennük az áldozat mentalitást. Ez utálatot szít egyre több emberben, aki nem tartozik kisebbséghez (tipikusan straigh, white, male). Szóval több problémát kreálnak, mint amit megoldanak. A liberális politikusok meg mutogathatnak, hogy még mindig mennyi kirekesztés van. Most lehet én kalandoztam el.

2021. okt. 17. 18:28
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kreatin az amúgy. K*rva kamu. :D A kreatin biokémia körforgását a szervezetben, ha valaki megtanulja, akkor rájön magától is, hogy mekkora egy átb*szás az egész. Semmilyen pozitív hatása nincs a teljesítőképességre. Ezeket már rég bebizonyították kísérletekkel. De, hát a biznisz, az biznisz. Nekünk ezeket megtanították és pont benne volt ez is a tanulmányainkban. Nem fogom most itt részletezni, a lényeg, hogy semmilyen hatása nincs az edzésre. Ez egyszerűen placebo hatás. Olyan, mint Popejnek a spenót. Agy manipuláció. Ha valakivel elhitetnek valamit tudatalatt, az nagyban befolyásolni tud biokémia folyamatokat(motiváltabb lesz, jobb kedvűbb, vagy épp ellenkezőleg). Egyébként még mondatokkal is tudja valaki saját magát motiválni, hogy magában mondogat számára motiváló dolgokat. Sőt, vannak olyan emberek, akik ki tudják pl kapcsolni a fájdalom érzetüket. Azt is úgy, hogy éveken át gyakorolták, agyukat manipulálták minden nap. Tehát gyakorolták. Őket úgy lehet megműteni, hogy nem kell nekik érzéstelenítő. Nyilván ez a személytől függ, hogy mennyire "képezte" magát, de létezik ilyen is. Azért is mondtam, hogy sok funkciója van az agynak, amit még nem tudunk tudatosan kihasználni.

Az LMBTQ+ dologgal pedig én teljesen tisztában vagyok. Ezért is mondtam, hogy szeterotípia. A média és a valóság nem függ össze legtöbb esetben, ha nem dokumentum filmről van szó(az sem mindig nyilván). Bíróság sem az, mint a filmekben. Melegek sem. Űrhajózás, stb, stb. Médiának köze nincs a valósághoz. Aki meg abból tájákozódik, az meg hülye. Erre nem tudok mást mondani(Vagy, ha legalábbis mindent elhisz, amit ott lát).

A kivitelezés még mindig rossz. A probléma ezzel van. Viszont úgy is kifognak halni egyszer a köpködő generációk, szóval lényegtelen. 100 év múlva kb pontosan olyan lesz a melegek megítélése, mint most a nőké. Szóval előbb-utóbb vége lesz ennek a mizériának. Interszexuális egyáltalán tudod, hogy mit jelent? Ők a hermafroditák. Két nemiszervük van. Az életük első felében a tesztoszteron dukál(here), ezért férfiasodnak, utána meg nőiesednek az ösztrogén miatt(petefészek). Nőni fog mellük, stb. Nekik általában egyébként el kell távolítani a heréjüket, mert daganatossá válik legtöbb esetben. Nekik úgymond egyedül kell eldönteniük, hogy milyen neműek legyenek felnőtt korukra. Mivel, amikor iskolában ugye tanulják a nemi különbségeket, akkor ők látják, hogy egyik nembe sem illenek bele. Emiatt lesznek náluk sokan öngyilkosak. Mert, hogy ilyen szörnynek vannak kezelve egyes helyeken, meg ezt tudatosítják sajnos saját magukban is. (Mindenki olyanná válik, mint amilyen a környezete) Miközben ez egy genetikai hiba. Csak úgy, mint a világos szem is egy genetikai hiba. Csak az nem befolyásol sok mindent.ez is genetikai hiba. Embrionális korban minden embriónak kifejlődik két csővezetéke. Az egyikből a férfi nemiszerv alakul ki, a másikból pedig a női nemiszerv. Kihangsúlyozom, hogy mindkét nemiszervet kialakító csó megvan minden emberióban. Bennünk is megvolt. Fiúk egyedfejlődése során a tesztoszteron hatására az a cső degradálódik, ami a nő nemiszervet alakítaná ki. A férfi nemiszervet kialakító cső pedig fejlődik tovább. Nőknél meg ugye fordítva, csak ott ezt az ösztrogén határozza meg. Nos nyilván az interszexuálisoknál pedig nem degradálódik egyik sem, ezért kialakul mindkét nemiszerv. Ezeknek a mozgalmaknak egyébként valószínűleg az a célja, hogy az ilyen helyzeteket, amiről nem tehet egy ember, legyen teljesen elfogadott(Ahogyan arról sem tehet senki, hogy világos szemű). Egyébként a hermafrodita jelenség egy létező dolog az állatvilágban. Pl csigáknál, gyűrűsférgeknél. Csak az ember nyilván nem erre specializálódott. Olyan is van amúgy, hogy egy férfinek két pénisze van. Hemipénisznek hívják ezt. Ez a hüllőknél nagyon gyakori(kigyó,gyík). Szóval ilyenkor mondhatni, hogy az ember maga visszaütött egy közös ősre. Hiszen ugye mi is egy evolúciós létrán vagyunk. "Hüllős mutáció" pl az is, hogy valakinek kinőnek a nyakbordái. Aztán olyan is van, hogy valakinek kinő a farka a seggén. Léteznek ilyenek egyébként tényleg ilyenek.

A probléma a tudatlanság, amit te is írtál valójában(értelmiségi szint, ami persze nem jelenti azt 100%-ban, hogy normálisak is). Tehát én a mozgalom értelmét értem és szükséges is, csak rossz a kivitelezés. USA-t én nem is akarom most idehozni, mert bele lehetne sok mindenbe kötni. Akár fegyvertartás, stb. Szóval vannak azért ott is gondok, mint mindenhol máshol is. Vannak ilyen tinisorozatok(pl 13 reasons why). Ez egy teljesen jó sorozat, a fiatalkori bullyingről és öngyilkosságról szól. Az első évada teljesen oké. Viszont a többi már gázos. Ez is ugye a pénzéhség miatt. Mert, ahelyett, hogy befejezték volna, mint egy dráma és tragédia, helyette tovább húzták. A kedvencem pedig az volt, amikor már minden 2. emberből meleg lett. Ez engem is idegesít még melegként is, mert ez nem így működik. Szóval már k*rva cringe volt számomra az egész. És ez természetesen már csak a pénzéhségről szólt, nem arról, hogy a melegek jogait védjék, vagy kiálljanak mellettük. Vannak ilyenek is. Én sajnos egyedül tenni ezek ellen nem tudok. Még én lennék a végén a homofób meleg. :D De ilyen ez a Black life matters hülyeség is. Bugyuta emberek hoznak olyan döntéseket, amiben nem kéne. Ez ugyanolyan, mint, amit írtam a kokóról és a dohányzásról. Sokrétű a probléma és egy ember ezt nem fogja tudni megoldani.

2021. okt. 17. 19:13
 27/27 A kérdező kommentje:

#26 Én a kreatinról olvastam anno szakcikkeket. Vizsgálták talán kettős vakteszttel is és kijött, hogy nem egetrengetően, de valamennyire segített az erőnlétben, izomnövekedésben. De mindegy, lehet igazad van. Meg elképzelhető, hogy a gyártóknak köze volt a vizsgálathoz. :D

Bocs nem hermafroditákra gondoltam, hanem a non-binaryre vagy nem tom mi az összefoglaló név. Amikor biológiailag nők és férfiak nem vallják magukat nőnek vagy férfinak. Van rengeteg különböző alfaj vagy mi, genderfluid, demigender, stb. Biztos vágod mire gondolok.

Egyetértek sok mindenben amit leírtál. "Médiának köze nincs a valósághoz. Aki meg abból tájákozódik, az meg hülye. " Ez is igaz végülis. Nem lakom ott, nem tudom mi folyik ott. De az ottani jobb és baloldali média, akár youtube, social média, filmek, sorozatok, sztárok interjúi, dokumentumfilmek alapján azért valamit csak sejthetek a társadalomról. Mármint gondolok arra, hogy már nem azért csinálnak ki egy filmsztárt, mert azt írja ki twittere,szerinte nem jó hogy a BLM tüntetők kifosztják és szétverik a várost, hanem mert nem írja ki hogy támogatja őket. Konkrétan vannak dolgok amikről nem lehet vitatkozni, és most már úgy látszik muszáj hangosan is ezt kommunikálni. És nem feltétlen csak sztároknak, hanem tanároknak, egyetemeknek, intézményeknek, cégeknek, stb.

2021. okt. 17. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!