Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek egy fura kérdés hozzátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek egy fura kérdés hozzátok?

Figyelt kérdés

Én egy hetero pasi vagyok, viszont nagyon szeretem a női popót nyalni és dugni.

Végtelenül fel tud ez izgatni.

És van az a része ennek a folyamatnak, amikor már kitágul annyira a lány popója, hogy hiába tiszta minden, vannak lesznek szagok...

Ne beszéljünk mellé popó-kaki-se ggszag.

Titeket melegeket ez felizgat?

Vagy nem vagytok érte oda?

Ha nem, akkor milyen módon tesztek ellene?

2021. okt. 16. 22:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak, hogy tisztázzuk, nekünk sem izgató sem a szar-, sem az izzadságszag. A tiszta férfi testszag igen, de nem az izzadt fajta.
2021. okt. 16. 23:26
 12/25 A kérdező kommentje:

Oké.

Akkor a dolog másik része.

A nők eleve elutasítják a popószexet.

Tehát ilyesmi, hogy beöntés előtte, gyakorlatilag elképzelhetetlen.

Vagyis csak úgy tud megtörténni 99%ban, hogy annyira be van indulva dugás közben a lány, hogy mikor rátérek erre, akkor már lazán benne van mert miért ne.

De ilyen, hogy direkt rákészül konkrétan erre, talán egy csajt ismertem, miután kiismerte a hajlamaimat, plusz neki is megtetszett.

Ti meg mivel, csak így csináljátok, valahol érthető, hogy kifejlesztettek erre konkrét tisztálkodási módszereket...jóesetben.

Ugyanakkor meg valahol csak sántít ez.

Mert életerős kanos ffi legalább másnaponta dugni akar.

Szóval ne mondjátok már, hogy naponta-másnaponta fullra tisztítjátok a feneketeket.

Vagy mi van ha séta közben, vagy kocsiban jön rátok a dolog egy villám akcióra?

2021. okt. 16. 23:48
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

"A nők eleve elutasítják a popószexet."

Nem sok tapasztalatod van nők terén sem, ahogy látom. Beszéltél már velük? Ideje volna.

Egyébként még hetero férfiak körében is elterjedt a prosztata masszás. Nők csinálják férfinak. Bár ebben az országban szerintem kevésbé elterjedt(vagy titokban nyomják), mert levan maradva a nép mentalitása 100 évvel nyugattól. Nyugodtan kérdezz meg szexuálpszichológust, ha nekem nem hiszel. Nekem erre ne érvelj marhaságot. Pont ezért írtam, hogy kérdezz meg szakembert. Ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz meg hiteles embert. Ne kezeld a gondolataidat tényként, mert nagyrészt butaság. Hajrá!

"Szóval ne mondjátok már, hogy naponta-másnaponta fullra tisztítjátok a feneketeket.

Vagy mi van ha séta közben, vagy kocsiban jön rátok a dolog egy villám akcióra?"

Te miért hiszed azt, hogy mindig kell seggbe-kuki? Egyébként vannak olyan párok, ahol csak orál megy. Tudod, itt is ugyanúgy van érzelmi része a kapcsolatnak. Nemcsak fizikális. Ennyire bugyuta ne legyél már. Minden aktus előtt egyébként alapvető lenne a higénia. Heteroknál is. Ha hetero lennék, akkor biztos nem dugnék meg egy hugyszagú, hugyban ázott p*nát. Gondolom érthető. Ahogyan egy igénytelen farok is undormány, ha nincs tisztítva. Igényesség alap. Ezek szerint te sem tartozol az igényesek körébe.

Illetve kedves cisz férfi! Egy heteroszexuális nem fog foglalkozni melegekkel. Akinek egészséges a mentalitása. Csak mondom. Aki ezekkel foglalkozik, annak van vagy hajlama, vagy mentálisan beteg, lelki sérült lúzer. Megtincsak kihangsúlyozom, hogyha nekem nem hiszel, kérdezz meg szakembert. Szellemileg ép ember nemfog a melegekkel foglalkozni. Azok az emberek, akik bármilyen téren negatívan tekintenek emberekre, az mind mentálisan visszamaradott és sérült. Az, aki megvan elégedve saját magával, helyzetével, stb(Van egészséges önbizalma), az nem fog másokkal foglalkozni. Ezt jól jegyezd meg. Fejleszd saját magadat és nézz magadba mélyen, aztán magadtól is rájössz mindenre. Mielőtt megint bármit erre reagálsz, utoljára kihangsúlyozom, hogy kérdezz szakembert. Nem pampogni kell és találgatni, hanem ténylegesen utánajárni.

2021. okt. 17. 00:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

#13 Ehhez nem tudok hozzátenni, jól kifejtetted, gratula xD

Sokan hiszik, h a meleg kapcsolat a seggbedugásról szól, miközben nagyonis nem!!!

Tévhitben élnek sokan, hülyeségeket gondolnak, de nem biztos, hogy az ő hibájuk, teljesen félre vannak tájékoztatva...

2021. okt. 17. 00:43
 15/25 A kérdező kommentje:

ez esetben neked kellene szakemberhez fordulnod 13as, kezeltetni a mimózaságodat/paranoiádat.

szerintem te tekintesz magadra negatívan.

ha visszaolvasol engem, én sehol nem írtam negatív dolgot a melegségre és nem is minősítettem a válaszadókat.

szóval mehetsz szakemberhez vagy akihez csak akarsz.

az igényesség a nőknél pedig nem alap sajnos.

mert fiatal kanként bennem is az rögzült több kapcsolaton keresztül, hogy ha hirtelen kívánás jön, akkor a csajszi elugrik gyorsan a fürdőbe, majd én is, és jöhet a menet.

de idővel rájöttem, hogy ez a nők igen kis százalékára jellemző.

mondjuk nem vok egy don juan, kb 80-90 nővel ha voltam, az nem sok.

2021. okt. 17. 00:43
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

80-90 nővel???

Mindig olyat érdemes hazudni, ami hihető is...

Ezzel az egész, összes hozzászólásodat hiteltelenítetted!!!

2021. okt. 17. 00:53
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Ja és amúgy az összes fiúból csinálsz hülyét a lányok előtt!!!

Mintha csak darabszám számítana nálunk!

Sztem inkább ásd el magad, ne is lássunk se fiúk, se lányok!!!

2021. okt. 17. 00:59
 18/25 A kérdező kommentje:

akkor ehhez tartsad magad papi, és ne kamuzd azt, hogy a melegség nem a

se ggbeélvezkedésről szól.

itt és most lehetsz őszinte.

én nem ítéllek el, nem kell össze vissza hazudnod.

2021. okt. 17. 00:59
 19/25 anonim ***** válasza:
94%
Én csak azt nem értem, hogy miért érdekel a melegek véleménye ha te heteró vagy?
2021. okt. 17. 01:56
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, csak kíváncsi volt hogy nekünk melegeknek ez izgató-e, amit ő érzett. Nem mondta hogy a melegség CSAK erről szól, nem értem miért kellett letámadni.

De egyébként a kérdésre válaszolva, nem, engem nagyon nem izgat fel. Sőt, szerintem össze is hánynám magam.

2021. okt. 17. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!