Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen játékszer vált be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen játékszer vált be a legjobban?

Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt ahol elég diszkréten van kezelve minden ilyen és úgy gondoltam kipróbálnék 1-2-t, de nem tudom egy passzívnak melyik lenne a legjobb első sorban, vagy ez teljesen egyénfüggő?

2021. okt. 16. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kérdést mi a cél, nekem van prosztata masszírozó és letapaszthato dildó is itthon több méretben. Prosztata orgazmus meg nem sikerült velük. Szerintem AliExpressről rendelj és ott olcsóbbat kapod meg uyganazt amit itthon veszélye meg, ott S fogják tudni mi van a csomagban, illetve ha netán itthon rendelsz akkor is diszkréten kapod meg a csomagot, vagy kérést automatába, esetleg vatera és foxpost az is egy opció.
2021. okt. 21. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!