Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mitévő legyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Ma elmondtam anyámnak, hogy úgy érzem fiúként beleszerettem egy srácba, erre kikelt magából és azt mondta, hogy ilyen beteg gyereket nevelt, belehal a szégyenbe és hogy szégyell engem. Apám már meghalt, a bátyám meg elköltözött, nem érdekli mi van velem. Igazi barátaim nincsenek, senkivel se tudom megbeszélni ezeket a dolgokat.

2021. okt. 13. 20:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Elfogadták magad?
2021. okt. 13. 20:59
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
*elfogadtad
2021. okt. 13. 20:59
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Hol jársz egyetemre?
2021. okt. 13. 21:01
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

"beteg gyereket nevelt, belehal a szégyenbe és hogy szégyell engem"

Nem gondolod hogy egy anyától ezek a kijelentések kicsit sokak,akármilyen dühös is?

2021. okt. 13. 21:07
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy le fog nyugodni valamennyire.

Gondolom azért mondtad el, mert alapvetően jó volt a kapcsolatotok. Ha nem mond semmit, akkor ne hozd szóba a dolgot most egy ideig, hogy egy kicsit ő is eméssze a dolgokat.

2021. okt. 13. 21:09
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
Jó sötét nőszemély lehet az anyád...
2021. okt. 13. 21:10
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Remélem ezért nem magadat hibáztatod. Anyukád homofób, nem vagy beteg, veled semmi baj sincsen. Senki más nem hozott rá szégyent saját magán kívül azzal, hogy milyen gusztustalan stílusban beszél a gyerekével és mennyire szar anya az ilyen, aki így viselkedik, amikor a gyereke hajlandó beszélni a szerelmi életéről.
2021. okt. 13. 21:16
 18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Akármi is lesz, nem érdekel mit gondol az anyám. Élem a saját életemet. (Egyébként a Debreceni Egyetemre járok)
2021. okt. 13. 21:38
 19/30 anonim ***** válasza:
72%
Debreceni is vagy?
2021. okt. 13. 21:47
 20/30 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy volt rossz döntés,még akkor sem, ha nem úgy reagált,ahogy jól esett volna. Ez vagy te, az ő fia,semmiben sem változol emiatt,és ezt ő is be fogja előbb utóbb látni:) ha meg esetleg nem,legalább tudod,hogy mennyire számíthatsz rá,bár tudom,hogy könnyű ezt mondani 😔
2021. okt. 13. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!