Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti örültök, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti örültök, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Sok helyről, pl pszihológusoktól is azt hallom előadásokon pl, hogy a melegséggel nincsen baj, ez van, el kell fogadni.

Ez úgy hangzik, hogy ha lenne ellenszere a melegségnek akkor jobb lenne gyógyítani is, de mivel nincsen így hát ez van.

Ti mint melegek változtatnátok magatokon?

Van annyira jó életetek, belső harmóniátok, szerelmi életetek, hogy kifejezetten örültök annak, hogy melegek vagytok és, ha lenne egy útja a heterová váláshoz akkor is melegek maradnátok?

2021. okt. 12. 21:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem úgy mondanám, hogy örülök annak, hogy meleg lettem, hanem annak örülök, hogy el tudtam fogadni a dolgot magamban és ki tudtam hozni belőle a maximumot. Már nincsenek gátlásaim, szorongásaim, megfelelési kényszerem a melegségem miatt, már egyáltalán nem érdekel, ha ez nem tetszik másoknak, magasról teszek rá. Ha meg beszólnának (bár ez személyesen igen ritka, inkább csak névtelenül, online nagy az emberek arca), akkor helyre teszem őket és kiállok magamért. A melegségemet meg teljesen természetesen megélem, mint ahogy a heterók is megélik a saját orientációjukat. Van párom, évek óta nagyon szép kapcsolatban élünk, lakást vettünk közösen, dolgozunk, családot látogatunk, kirándulunk, utazunk, nyaralunk, nagyokat szerelmeskedünk, a családom és a barátaim így szeretnek bennünket, együtt a párommal közösen, úgyhogy azt hiszem kihoztuk a dologból, amit lehetett. A gyerek kérdés minket nem foglalkoztat különösebben, de 100%-ban biztos vagyok abban, hogy ha szeretnénk, ezt is meg tudnánk oldani valamilyen úton-módon. Szóval nem azt mondom, hogy örülök annak, hogy meleg vagyok, hanem azt, hogy kihoztuk a melegségből azt, amit lehetett, és szeretünk együtt élni, szeretünk melegek lenni. Nincs bajunk önmagunkkal, összhangban vagyunk a környezetünkkel és a világgal.

"Van annyira jó életetek, belső harmóniátok, szerelmi életetek, hogy kifejezetten örültök annak, hogy melegek vagytok és, ha lenne egy útja a heterová váláshoz akkor is melegek maradnátok?"

Kifejezetten VAN(!) annyira jó életünk és belső harmóniánk, hogy szeretünk meleg lenni, vagyis pontosabban fogalmazva szeretjük megélni a melegségünket. Ha lenne lehetőség a heteróvá válásra, akkor sem változtatnánk rajta. Ha valami jól működik, akkor az ember nem akar változtatni rajta. Csak ehhez el kell jutni arra a szintre, hogy úgy szereted önmagad, ahogy vagy és nem érdekel a külvilág véleménye, nem foglalkozol vele. Egyszerűen csak úgy éled az életed, ahogy az NEKED jó, nem pedig ahogy mások szerint kellene élned.

A #13-as hetero válaszolónak pacsi, jó a meglátása, zöldet nyomtam, csak annyit pontosítanék a szövegében, hogy a "nyíltan" szót kicserélném arra a fogalomra, hogy "aki elfogadta önmagát" vagy "aki összhangban van önmagával". Szerintem nem feltétlenül kell 100%-ban "NYÍLTAN" melegnek lenni ahhoz, hogy valaki szeressen meleg lenni. Ha valaki csak szűk környezetében vállalja fel, nem ország-világ előtt teljesen nyíltan, mindenki előtt "az ablakba kirakva mindenki elé a dolgot", attól még lehet boldog meleg életet élni. Szerintem a #13-as is kb. erre vagy ilyesmire gondolt, csak más szót használt. Nem kötekedésből írtam, bocsi! :) Csak a teljes nyíltság az nem teljesen azonos értékű az önelfogadással. Valaki úgy is elfogadhatja magát melegként, hogy ezt a környezete előtt nem teszi 100%-ban nyilvánossá, csak részben. (Vagy akár semennyire.)

2021. okt. 14. 16:26
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Vezendi Balázs Tik-Tok-os ha nem is örül neki, de a melegsége hozta rendbe az életét. Egy szektába volt gyerekkora óta kényszerítve. Amikor a szektában elmondta, hogy ö meleg, akkor ki is csapták a szektából. Csak sajnos a saját édesanyja sem áll szóba vele már, mert ö nagyon komolyan veszi a szektát. A saját gyermekét is ö vitte bele.

Kb. 50 perces adás ZSHOWtime

2021. okt. 14. 16:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülök neki. Így még plusz egy külső gátló tényező van a párkapcsolat kialakításában és felvállalásában. Mondjuk amúgy sem igen mernék / akarnék párkapcsolatot, a "kalandoktól" meg tartózkodom. Úgyhogy nem, nincs ami miatt örülnék neki.

(30F)

2021. okt. 14. 20:38
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Örülnek, mert utálják a nőket (főleg a 4-es válaszoló)
2021. okt. 15. 16:28
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

24-es, ki utálja a nőket?

Már unalmas ez a hülyeség.

2021. okt. 16. 08:57
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd el a 4-es kommentet! Tiszta nőgyűlölet!

2021. okt. 16. 19:19
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es szerintem pont a férfiakat degradálja, nem a nőket.
2021. okt. 16. 22:20
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
21-eske, nagyn szépen, érthetöen foglaltad össze az érzéseidet ! Köszi érte ! :-) :-)
2021. okt. 17. 16:28
 29/34 anonim ***** válasza:
12%
Bezzeg a 4-es válaszoló csak ül a laptop előtt és mosolyog!
2021. okt. 19. 17:17
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Nos, érdekesség- és tanulságképpen képpen írom ide, hogy Németországban van egy Gay-Tantra-csoport. A vetzetöje Àrmin, voltam (annak idején az akkori barátmmal voltunk) nála gyakorlati foglakozáson, táborban. A mai hírlevelében a következö szerepel:

A korábbi intenzív szemináriumok egyik résztvevője, az „Eros, Energy & Massage” különösen lenyűgözött bennünket: Hetero emberként multi-orgazmusra vágyott a meleg férfiak körében: Hol jobb megtenni ezt a lépést, mint a „szakembereknek” tartott melegek körében? a férfi testben ”? - így gondolta. Ugyanakkor szembe akart nézni legnagyobb félelmével: felfedezni saját szexualitását és identitását meleg környezetben.

Film készült belőle augusztusban:

Heteroszexuális férfiak a homoszexuális tantrában - Interjú Armin Heininggel, a GAY -TANTRA alapítójával és úttörőjével (1992 óta).

Az interjút fellazítják egy mini műhely képei, amelyeket a forgatás második napján tartottunk 7 résztvevővel.

Nos, itt a rejtély.

2021. okt. 19. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!