Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti örültök, hogy melegek vagytok?
Sok helyről, pl pszihológusoktól is azt hallom előadásokon pl, hogy a melegséggel nincsen baj, ez van, el kell fogadni.
Ez úgy hangzik, hogy ha lenne ellenszere a melegségnek akkor jobb lenne gyógyítani is, de mivel nincsen így hát ez van.
Ti mint melegek változtatnátok magatokon?
Van annyira jó életetek, belső harmóniátok, szerelmi életetek, hogy kifejezetten örültök annak, hogy melegek vagytok és, ha lenne egy útja a heterová váláshoz akkor is melegek maradnátok?
Hát mivel én nem tudom milyen az az érzés, amit a #2 leírt és valószínűleg sosem fogom tudni, ezért inkább azt mondanám, hogy hetero lennék.
A lányok sokkal inkább a belső értékeket részesítik előnyben, a fiúk meg a külsőségeket. Ez most lehet, hogy általánosítás, de belegondolva, a tapasztalatok alapján ez tényleg így működik... Ha meleg pasiként nem vagy se jóképű, se magas, se vékony, akkor jól magadra maradtál! :c
Én nagyon örülök.
Lehet, ez most szexista lesz, de leírom a fő okát: van egy rakat heteró barátom, és látom, miket művelnek velük a nők. Minden tiszteletem a heteró férfiaké. Én ezt így biztos, hogy nem tudnám csinálni.
Én mint kérdező egyre jobban örülök ennek. Nincs megfelelési kényszer, kényelmes, magától jövő természetes dolog.
Egyszerűen jobb nekem a jelenlegi állapotom és én sem változtatnék rajta.
27 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!