Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti örültök, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti örültök, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Sok helyről, pl pszihológusoktól is azt hallom előadásokon pl, hogy a melegséggel nincsen baj, ez van, el kell fogadni.

Ez úgy hangzik, hogy ha lenne ellenszere a melegségnek akkor jobb lenne gyógyítani is, de mivel nincsen így hát ez van.

Ti mint melegek változtatnátok magatokon?

Van annyira jó életetek, belső harmóniátok, szerelmi életetek, hogy kifejezetten örültök annak, hogy melegek vagytok és, ha lenne egy útja a heterová váláshoz akkor is melegek maradnátok?

2021. okt. 12. 21:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha nem lenne az ország nagy része homofób és a melegek között (18-25 éves korosztály) sokkal több normális lenne azt mondanám: IGEN. De így NEM.
2021. okt. 13. 00:20
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem változtatnék.
2021. okt. 13. 00:44
 13/34 anonim ***** válasza:
96%

Aki nyíltan meleg, az örül neki, ők a világon változtatnának nem magukon. Aki meg alacsony önbecsülésű, és nem fogadja el magát, az bevenné a "hetero kapszulát"

Heterokent így látom.

2021. okt. 13. 00:52
 14/34 Béla211 ***** válasza:
96%
Én lennék heteró de csak akkor, ha a mostani párom útána nő lenne. És akkor könnyen lehetne gyerekünk.Magunk hoztudnánk fogadni az unokahugom kis lányát. Most sajnos így úgy nézki ezt nem tehetjük meg.
2021. okt. 13. 04:28
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Barátom előtt mikor ő nem volt nem örültem neki inkább lettem volna hetero, de amióta együtt vagyunk jóban rosszban régóta, megbarátkoztam a helyzettel. Leírhatatlan ez a fajta szerelem, sok erőt önbizalmat adott, most már ezt nem cserélném le semmire és senkire jó ez így. Örülök neki igazából hogy így legalább van egy teljesen őszinte boldog kapcsolatom. Sok heterot láttam már boldogtalan kapcsolatban, akiket a gyerek(ek) kötnek össze, nem tudnak kilépni egy rossz kapcsiból gyerek miatt. Legalábbis láttam ilyet ismerőseim körében. jobb ez így hogy nem oda tartozom.. c:
2021. okt. 13. 06:37
 16/34 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem tudok örülni neki, hogy sokan legszívesebben kinyírnának, vagy simán csak leköpnének, mert más vagyok, mint ők. Nem hetero szeretnék lenni, csak ismét boldog Valakivel. De a mai világban ez képtelenség.
2021. okt. 13. 14:30
 17/34 anonim ***** válasza:
84%
ha választhatnék hetero lennék. Tesóm ahogy a gyerekét a kezében tartja az olyan érzés amit én is megéreznék
2021. okt. 13. 14:44
 18/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem a melegséggel van a bajom, hanem inkább a környezettel.

Bár legtöbben már inkább toleránsak.

Én is csak azt tudom írni amit az egyik válaszoló, hetero férfiként sokkal nehezebb felszedni egy csajt, nem csak kalandra, de komoly kapcsolatra is.

2021. okt. 13. 19:17
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem örülök, inkább lennék heteró.
2021. okt. 14. 05:12
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
A legjobb dolog, ami történhetett velem, az az, hogy meleg lettem. Szuper az életem, szuper pasim van.
2021. okt. 14. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!