Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a homoszexualitásról?
Meleg vagyok, szerintem ugyanolyan ember, mint bárki más. Én személyszerint nem viselkedek máshogy, mint egy korombeli srác. Teljesen átlagos vagyok, csak visszahúzódóbb típus. Nekem az a véleményem, hogy a homoszexualitás genetikailag meghatározott, így senki sem tehet arról, hogy milyen orientációval születik.
Nem tudom, hogy ezen kívül mi érdekel még téged. Ha teszel fel kérdéseket, azokra is szívesen válaszolok.
Engem az elfogadásra neveltek. Elfogadható ha valaki meleg,biszex,leszbikus,transzexuális. De néhány meleg ember viselkedése felháborító,és miattuk nézik le a többi meleget,és utána sírnak a kirekesztés miatt.
A nyilvános "coming out" sem teljesen normális dolog. Ugyanis szerintem senkinek semmi köze a másik nemi identitásához. ( Kíirni közösségi oldalra hogy "gay" smárolós képek feltöltése satöbbi.) .
A szivárvány családok bemutatása jó dolog lenne de Magyarországon ez még gyerek cipőben jár,és bizony vannak előítéletek.És viszont az ilyen szülők nem gondolnak az örökbe fogadott gyermek lelki világára, hogy emiatt sajnos a gyermek hátrányosan meg lesz különböztetve iskolában,utcán,akárhol megfogják szólni és a lelkivilága súlyosan károsodni fog.
Azt gondolom hogy ezeknek dolgoknak a nyilvánosan való mutogatása valamilyen szinten "magamutogatás".
6-os, ez rendben van, csak szerintem nem látod át a helyzetet, ezért nyomtat a „nem hasznos”-ra. A nyilvános coming-outnak nem az a fő szerepe, hogy mindenki megtudja, hanem, hogy senkit se érje meglepetésként, ha esetleg látja az illetőt egy azonos neművel. Gondolj bele, ha egy gyerekről kiderül (úgy, hogy nem ő mondta el), akkor mi a szülő első gondolata? Higy miért nem mondta el...
A heteró párok is tesznek fel smárolós képeket, szerintem ez pontosan ugyanaz a kategória, mintha egy meleg tenné (engem nem zavar, de megértem, hogy sokakat igen).
Én gondolok a gyerekre, emiatt nem szeretnék itt örökbefogadni majd, Nyugaton más lenne, ott megtenném, mert amúgy vágynék gyerekre. Viszont ez nem a mi hibánk, ez a homofóbok és méginkább a kormány hibája.
Magamutogatás, ha valaki szivárvánnyal borított köntösben járkál. Viszont szerintem nem magamutogatás, ha egy meleg megfogja a párja kezét, vagy közös képeket osztanak meg. Szerintem az sem magamutogatás, ha az illető elmondja az ismerőseinek, hogy meleg, vagy mondjuk a Facebook bioba kiírja, hogy a saját neme vonzza. Az már más, ha mindenki orra alá dörgöli, az tényleg ízléstelen.
"A szivárvány családok bemutatása jó dolog lenne de Magyarországon ez még gyerek cipőben jár,és bizony vannak előítéletek.És viszont az ilyen szülők nem gondolnak az örökbe fogadott gyermek lelki világára, hogy emiatt sajnos a gyermek hátrányosan meg lesz különböztetve iskolában,utcán,akárhol megfogják szólni és a lelkivilága súlyosan károsodni fog."
Nálunk általánosban és középsuliban is volt olyan gyerek akinek nevelőszülei voltak, ugyanúgy piszkálták. Pedig a nevelőszülei heterók voltak, de úgy is érték őt a beszólások.
Másrészt, te jársz ki az utcára?
Ha igen akkor láthatod a hajléktalanok közt sok az intézetis, akik isznak és drogoznak.
Ez sokkal jobb gondolom, hogy 18 évesen az utcán végzik, vagy prostik lesznek, vagy drogoznak, mint az hogy egy azonos nemű pár neveli fel őket, taníttatják, majd elindítják az útjuk felé és megalapozzák a jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!