Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet újra felvenni a kapcsolatot valakivel?
Figyelt kérdés
Romeon ismertem meg, és nagyon egy hullámhosszon voltunk. Aztán ő meggondolta magát mindenféle nyomás miatt,én próbáltam győzködni,de meg se nézte aztán. Most újra feljött ez az egész,és támadt egy olyan (rossz vagy jó?) ötletem,hogy írnék neki újra,csak nem tudom van-e értelme. Ha erőt vett volna magán azóta,ő is írhatott volna.2021. okt. 6. 18:14
1/11 anonim válasza:
Szerintem irj neki veszteni nem vesztesz vele semmit aztán lehet jól is el sülhet a dolog.
2/11 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van,csak azt se akarom,hogy úgy tűnjön,mintha könyörögnék,közben meg eddig vele volt a legnagyobb az összhang
2021. okt. 6. 18:29
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem tünik könyörgésnek ha rá irsz pár sorban hogy mi van vele vagy hasonló.
4/11 anonim válasza:
Egy probáltmegér. És ne könyörögj. Nem azzal kell inditani,hogy dugjonmeg vagy forditva. Elég a sima kontakt. Aztán ha van valami pozitiv vissza jelzés ami bármi ami nem elhajtás, lehet rávezetni a farkalásra a dialogust.
5/11 A kérdező kommentje:
Jaj nem,nem is ez a fő cél:)
2021. okt. 6. 18:40
6/11 anonim válasza:
mindig azt találtam a legjobbnak,ha nem nézünk vissza a múltba
7/11 anonim válasza:
Nekem nem lenne mindegy, hogy milyen nyomás miatt. Ha valami banális és mégis kihátrált a kapcsolatból, akkor nem írnék rá. Ha érthető volt a reakciója és azóta megoldódott, akkor mindenképp ráírnék, egy próbát megér.
8/11 anonim válasza:
Nos, én nem értek egyet az előttem szólókkal. Ha neki volt problémája, ami megoldódott, és te érdekled őt, akkor neki kellene írni. Nem írnék olyanra, aki már egyszer lepattintott.
9/11 anonim válasza:
Nehéz válaszolni, kevés az információ.
"Aztán ő meggondolta magát mindenféle nyomás miatt,én próbáltam győzködni,de meg se nézte aztán."
Milyen nyomás? Miért gondolta meg magát?
10/11 A kérdező kommentje:
Család meg kisebb részben társadalom. Azóta végül írtam neki,de lehet már le is törölte magát,ez eddig eszembe se jutott.
2021. okt. 7. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!