Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan homoszexuálisok akik a mi hazánkra szavaznak? ha igen miért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 22:50
11/13 anonim válasza:
Én meg maradok a fidesznél, lehet itt jönni azzal hogy a migránsozás áll probléma, de sajnos nem az. Vannak meleg barátaim akiket már ért szóbeli és sajnos fizikai aborzus Berlinben, Münchenben, Brémában, és Londonban, bevándorló muszlimoktól. Ameddig a fidesz csak olyan dolgokat tilt amit eddig sem csináltunk, és egy normális homoszexuális nem is csinál, pl Álltalános iskolai homoszexuális felvilágosítás stb, és egyébként meg nyugodtan sétálhatok a párommal kézenfogva, nem vernek meg érte , addig nincs gond.
12/13 anonim válasza:
Előbb tanuljon meg írni utolsó, álltalános, tudod én meg középiskolában igényeltem volna annyit, hogy a védőnő ne csak a heteroszexuális módról beszéljen, és ne kelljen külön utána járnom a melegségemnek, így inkább az ellenzékre szavazok...
13/13 anonim válasza:
12- es rajta vagyok azon hogy még jobban meg tanuljak helyesen írni magyarul, mivel még csak 6 éve élek itt a barátommal, aki magyar. Elég nehéz nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!