Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan homoszexuálisok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan homoszexuálisok akik a mi hazánkra szavaznak? ha igen miért?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

2:55

Az ilyen emberek nagyon mély dolgokat tagadnak. Nyilván nem tudatosan

2021. okt. 10. 22:55
 2/13 everlight ***** válasza:
27%
Én Bi vagyok de rájuk szavaznék.Toroczkai egy tisztességes ember,az egyesített ellenzéki moslék koalíció nálam leszerepelt.
2021. okt. 10. 23:48
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Én is rájuk szavazok. Az ellenzék leszerepelt, alig várják hogy a moslékhoz engedje őket a korrupt fidesz.

Ők a legnormálisabbak.

2021. okt. 10. 23:52
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Eléggé mazohisták lehettek, majd ha szépen egy koncentrációs vagy átnevelő táborban találjátok magatokat biként vagy melegként, akkor talán elgondolkodtok, én inkább az MKKP-ban látnék fantáziát, egyrészt hiszek a bázisdemokráciában, a közvetlen demokráciában, másrészt egy viccpárt parlamentbe jutása felrázná a politikai állóvízet, humorral többet elérhet egy ember, mint erőszakkal.
2021. okt. 11. 00:23
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
Én is rájuk szavazok. A legnormálusabb a programjuk. Vagyis van programjuk. 50 bi
2021. okt. 11. 00:27
 6/13 everlight ***** válasza:
8%
4.A fidesz és az ellenzék is ugyan úgy leszar minket nem heterokat,de mindenki mást is,csak a pénz érdekli őket,Orbán most a nagy konzervatív király szerepében tetszeleg,az ellenzék meg elhiteti hogy van esélyük.Elvtelen suttyókból áll mind a fidesz mind az ellenzék.A mi hazánk az egyetlen őszinte ,egyenes párt.
2021. okt. 11. 00:50
 7/13 anonim ***** válasza:
2%

6

Így van

2021. okt. 11. 01:03
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Ezek csak trollok, nem kell őket etetni. :D Nem fog egyébként meleg rájuk szavazni. Esetleg olyanok, mint amit az egyes is belinket. Öntagadó, látens homár, aki így bizonygatja épp a környezetének, hogy ő márpedig nem az. Azok az emberek, akik ezzel foglalkoznak negatív módon, azoknak a többsége mentális beteg. Dórika is vagy bi, vagy egyszerűen pl kikosarazta egy homi régen és ez a bosszúja. Vagy a szülők nagyon homofóbok voltak=szülők,nagyszülők között is van homár. Épeszű(mentálisan egészséges) ember nem foglalkozik a melegséggel. Egyébként nyugodtan bárki megkérdezhet pszichiátert, vagy pszichológust. Ők is ezt fogják mondani. Csak azok foglalkoznak másokkal negatívan(mindegy, hogy miben), akiknek valami bajuk van(magukkal). Csúnyák, buták, nincs pénzük,stb=nincs önbizalmuk. Ez meg azt eredményezi, hogy utálni fognak embercsoportokat, mert mindig könnyebb másokat hibáztatni és utálni, minthogy saját magunk megoldjuk a problémáinkat. :D Ez szimpla pszichológia.
2021. okt. 11. 10:48
 9/13 anonim ***** válasza:
98%
Ja és amúgy szinte 100%, hogy kölkei között is lesz homcsi. Szóval már előre sajnálom szegényt. Egymás után született azonos nemű gyerekeknél sokkal nagyobb az esély a homoszexualitásra. Szóval ezt nem lehet kikerülni. Akármennyire is egyes bolond emberek azt gondolják, hogy ez nevelés kérdése. :D Ezeknek szavazati jogot sem kéne adni, nemhogy gyereket.
2021. okt. 11. 10:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért mégiscsak 2009 óta van bejegyzett élettársi kapcsolat, amit szerintem 2022 után bárki is kerülne hatalomra, tovább lehetne fejleszteni polgári házassággá, sőt a transzneműeket érintő törvényt is eltörölné a demokratikus ellenzék, kivéve a jobbikot, mi hazánkot és a FIDESZ-KDNP-t. 4-es voltam.

Én egyébként teljes mértékben felvállalom, de ha ti mi hazánkot szeretnétek, akkor én nyugat felé veszem az irányt...

2021. okt. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!