Homoszexuálisok, leszbikusok, ti kire szavaznátok?
" Ők a normális csoport, róluk el tudom képzelni, hogy szavaznak normális pártra is"
És mi lenne a normális?
Mert mindenkinek más jelent a "normális".
Ennyire nem egyszerű a képlet.
Az,hogy valaki meleg,csak egy jellemző,de sok dologban ők is másként gondolkodnak,ugyanúgy,mint bárki más.
"Az,hogy valaki meleg,csak egy jellemző,de sok dologban ők is másként gondolkodnak,ugyanúgy,mint bárki más."
Ez természetes. Én a két végletet írtam le, természetesen ez is egy skála. Az a normális, aki pusztán azért, mert meleg, nem akar "többet", nem akar különcködni és nem akar vele felvágni. Az a normális, aki képes beilleszkedni a társadalomba és nem provokálni másokat. Nekem van olyan meleg ismerősöm, akiről első benyomásra nem mondod meg, hogy az, sőt, ha nem mondja, akkor akkor nem derül ki róla, pusztán azért, mert ezért ő nem akar többnek látszani és ez nem csak a melegségre igaz, hanem úgy en bloc mindenre, legyen az rassz is akár. Szvsz az egyetlen járható út az aranyközépút, ami egy kicsit mindenkinek jó és egy kicsit mindenkinek rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!