Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusokat miért fogadják el jobban mint a férfi homoszexuálisokat?
Ah banyek nem vettem észre hogy a leszbikusoknak meg van engedve a házasság, és olyan könnyen adoptalhatnak gyereket mint a heterok...
Mikor is vezették be törvényileg a leszbikusokkal való kivetelezest?
Attól hogy más módon állnak hozzá a leszbikusokhoz mint a melegekhez, még nem azt jelenti, hogy jobb lenne egyiknek vagy a másiknak.
És mivel férfi világban élünk ezért úgy tűnhet hogy a leszbikusokat elfogadjak, mert a hetero férfiak előszeretettel verik ki rájuk, de ez messze nem megbecsülés. A melegek megkapják, hogy "juj fúj hülyeb..zi" a leszbikusok meg - ha jól néznek ki - maszturbálós "vicceket" kapnak, ha még nem néznek ki jól akkor azt, hogy biztos egy férfinak sem kellettek, ezért fanyalodtak rá a nőkre.
Szerintem a hétköznapokban a leszbikusoknak sem sokkal könnyebb de azt hiszem van néhány pont ahol azért szabadabban mozoghatnak. Ha két lány/nő él együtt azt sokan letudják azzal, hogy barátnők. Ha kézenfogva sétálnak kevésbé feltűnő. Az emberek hajlamosabbak szemet hunyni mert két nő barátságába sokkal több fér bele mint két férfiéba. De szerintem ez csak addig tart amíg el nem mondják, hogy ők egy pár. Onnantól ugyan azzal kell megküzdeniük mint nekünk melegeknek.
A másik jelenség amit már említettek. Van egy csoport. (egy elég hangos csoport) akik hangosan gyűlölik a meleg férfiakat, de ha leszbikusokról van szó akkor azt már izgatónak tartják. Na őket nem értem. Mert vagy a homoszexualitást nem ítélik el csak félnek, hogy őket is melegnek hiszik ha nem gyűlölködnek vagy gyűlölik a homoszexualitást és azt nem fogják fel, hogy a leszbikus pár is homoszexuális csak ott nem férfiakról hanem nőkről van szó. Nem értem, ez a csoport teljesen zavaros számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!