Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem számítjuk a homoszexuálisokat, ugyanannyi férfi van párkapcsolatban, mint nő?
Nem tudom hogy hol olvasof ezt, de nagyon nemvezt írják. Azt írják, hogy több férfi van barátnő nélkül, mint nő barát nélkül, illetve több férfinak nem volt soha barátnője, mint nő, akinek nem volt barátja. Ott van még az életkor kérdése is, a nők többnyire idősebb férfiakat választanak, így pl a 15-20 éves korcsoportban valószínűleg több nőnek vam barárja, mint férfina barátnője. Akkor ott van a fluktuáció is. Nyilván vannak olyan időszakok, amikor egy egy nőnek vagy férfinak nincs barátnője, és ezeknek az időszakoknak az időtartama bizony eltérhet. És akkor még nem is beszéltem arról sokat hangoztatott feltevésről, hogy a nők 90%-a a férfiak 10%-ával kerül kapcsolatba. Egyszerű példa, a világon csak 2 férfi is két nő van. Az egyik férfi összejön az egyik nővel, majd szakítanak, vagy a nő meghal, elválnak, vagy elviszik a nőt az ufók. A férfi ezek után összejön a másik nővel. Így a férfi lakosság 50%ának volt csak kapcsolata, de a nők között ez az arány 190%
Én sem értek egyet velük, de amit te kérdezel az elég durva leegyzerűsítése a dolgoknak.
Ha nem számítjuk a homoszexuálisokat, ugyanannyi férfi van párkapcsolatban, mint nő.
Igen, de a GYK egy másik dimenzióban van, ahol egy különnemű párt nem 1 nő és 1 férfi alkot, így lehet az, hogy szinte minden nőnek van párja, a pasiknak meg alig.
"Így a férfi lakosság 50%ának volt csak kapcsolata, de a nők között ez az arány 190% "
Ez is a GYK matematika? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!